Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

   
 • Airco Service actie prijs! | kosten
  Airco Service actie prijs!
 • apk_keuring | kosten
  apk_keuring
 • GRATIS landelijke ophaal-/aflever-service vanuit huis of werk. | kosten
  GRATIS landelijke ophaal-/aflever-service vanuit huis of werk.
 • Landelijk al meer dan 1500 garages | kosten
  Landelijk al meer dan 1500 garages
 • Grote beurt actie prijs + GRATIS vakantiecheck! | kosten
  Grote beurt actie prijs + GRATIS vakantiecheck!
 • Kleine beurt actie prijs + GRATIS vakantiecheck! | kosten
  Kleine beurt actie prijs + GRATIS vakantiecheck!

Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen


onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud in Den Dungen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespeciliseerd in Opel vectra onderhoud in Den Dungen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Opel koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Opel vectra onderhoud in Den Dungen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Opel vectra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Opel vectra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Den Dungen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Opel vectra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Opel vectra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Opel vectra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel vectra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


Over Opel vectra
Vectra is een model van het merk Opel. Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.


Over Den Dungen
Den-dungen is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight:


PII Goudappel - Opel (Rockanje)19-08-2014
Auto op afgesproken tijd opgehaald met een oplegger. Netjes gebeld over eventuele meerkosten. Er is ook naar mijn opgegeven aandachtspunten van de auto gekeken.
J.M. ten Broek - Opel (arnhem)15-08-2014
Goed!!
T. Senden - Opel (Heerlen)17-06-2014
Ik ben fantastisch geholpen door Autosport Brouns. Zeer correcte medewerkers die open en eerlijk met mij overlegd hebben. Aan te bevelen, er worden geen onnodige kosten gemaakt en een heel duidelijke factuur. Ik heb mijn garage gevonden en wordt zeker vaste klant. Hartelijk dank voor de geweldige service.
E.W. de Kok - Opel (Vlissingen)17-06-2014
Prima service en goedkoop!!
hh rijke - Opel (rijswijk)14-06-2014
Een geweldige service.
Via de web site mijn auto aangemeld en binnen 5 min telefonisch contact gehad.
meteen alles geregeld. Je weet waar je aan toe bent, ook qwa kosten.

Op de dag van de afspraak werd mijn auto netjes opgehaald.
Er werd netjes contact opgenomen over de kosten de afgesproken prijs, en dat mijn auto voor zijn APK mocht. En wat dat extra gaat kosten.
Daarna werd mijn auto netjes terug gebracht.

Raad dit voor iedereen aan.

video

SCORE
9.2
jjm coppes
goede service
PII Goudappel
Auto op afgesproken tijd opgehaald met een oplegger. Netjes...


apk

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt de website van ServiceRight gebruik van cookies. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.