Airco service in Aalten

Aantal prijzen opgevraagd.
airco_service actie prijs!

Bekijk de kosten van een airco service / vullen voor uw auto in Aalten

Voordelen van ServiceRight

airco_service_plaats

Wat houd een airco service in?
Wist u dat het koudemiddel van uw airco Door verlies en/of verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt, neemt de kans tot defect toe, wat vervolgens zal leiden tot HOGE reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke drie jaar een Airco Service te laten uitvoeren en te laten vullen.


Ons Advies: Elke 3 jaar

Complete airco service voor alle automerken
Vullen en recyclen van het koudemiddel van uw auto
Volgens officiële STEK-eisen
Eenvoudig online afspraak plannen

- Inclusief arbeid
- Inclusief milieutoeslag
- Inclusief BTW

De gemiddelde duur van deze dienst:
1.0 uur
Over Aalten
Aalten is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.


Wat automobilisten uit Aalten zeggen over ServiceRight-Auto's:
M. Kridane uit Aalten (Mini rijder)30-10-2017
Soepele afhandeling nadat ik online een offerte heb opgevraagd. Vervolgens ook zeer tevreden over de reparatie en de communicatie met het betreffende garagebedrijf. Top!
w.j.wessels uit Aalten (Citroen rijder)02-06-2017
Fantastisch dat deze service bestaat. Dicht in de buurt, vriendelijke monteurs, goede kwaliteit van advies enz. Vandaag een tweede keer geweest, samen naar een oplossing gezocht, prima. Aan iedereen aan te bevelen.
Kempers uit Aalten (Mazda rijder)13-11-2016
prima.
Teun uit Aalten (Volvo rijder)18-09-2015
Zeer kortdag een afspraak gemaakt via service right, auto polijsten en steenslag reparatie (400) ik werd netjes ingedeelt bij een garage dicht bij mijn verblijfplaats erg netjes dus. De garage heeft mij de volgende dag gebelt om wat over de auto te weten komen en te melden dat het waarschijnlijk niet word op de dag die ik heb aangegeven, maar ik moest de auto even langs brengen om te laten zien voor de steenslag ( ze konden namelijk niet garanderen dat het 100 euro bleef bij veel steenslag zeer begrijpelijk natuurlijk)... Daar aangekomen hebben ze de auto goedgekeurd en hebben we een nieuwe afspraak moeten maken omdat ze voor de datum die service right aangaf vol zaten (helaas maar een fout van de garage en niet service) Service right heeft mij nog gebelt of alles goed is gegaan zeer netjes dus.. 2 weken later kon ik de auto brengen + kreeg ik een leenauto voor 2 dagen. 2 dagen later heb ik de auto glimmend en wel op kunnen halen , helaas werd ik op de dag van ophalen verteld dat de steenslag niet gedaan was omdat ze ingevreten vogelpoep tegen kwamen en het anders zonde 100 euro zal zijn, erg netjes maar had liever gehad dat ze zouden bellen en dit bespreken zodra het probleem optreed. Service right heeft enkele dagen later weer gebelt oom te vragen of het allemaal na wens was en of ze nog veder konden helpen, perfect dus. Over algemeen zeer tevreden
Zuidgeest uit Aalten (Jaguar rijder)17-09-2015
Perfecte service, correct en op tijd! En misschien wel het belangrijkste : de auto wordt bijzonder mooi, schoon en met veel zorg teruggebracht. Aanrader!!9.5      Gemiddeld uit 4263 beoordelingen

J.A. - Citroen (Zoetermeer)
Nadat de auto om 09:10 uur volgens afspraak was opgehaald, w...

h. fahle - Peugeot (Leiden)
Fantastisch ! ging met nare deuk naar Ton van der Meer en me...

Y. Bos - Peugeot (Amsterdam)
goede service,zowel van serviceright als van westergarage am...

groot - Volvo (Utrecht)
Snel geregeld en goed gemaakt

M. van den Berg - Volkswagen (Bergen op zoom)
Goed verlopen, prima onderhoud.
Bekijk alle 4263 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt