Auto garage Almere

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Almere

Voordelen van ServiceRight

auto_garage_plaats

Auto garage Almere, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Almere dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Almere klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Almere netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Almere houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Almere kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Volvo, Elnagh, Gmc, Buerstner, Mg, Lotus, Seat, Opel, Ldv, Dodge, Mini, Daihatsu, Renault, Hymer, Concorde, Adria Mobil, Nissan, Saab, Austin, Lexus


Om een auto onderhoud bij een garage in Almere in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Almere
Almere is een plaats gelegen in Flevoland. Flevoland is een provincie in midden Nederland. Van de twaalf provincies is het de jongste en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland.

Wat automobilisten uit Almere zeggen over ServiceRight-Auto's:
De Bruijn uit Almere (Toyota rijder)22-01-2018
Eerst via website gekeken wat eea zou kosten. Voor specifieke werkzaamheden moest wat opgevraagd worden. Concurrerende prijs. Achteraf had vervangen remschijven misschien nog niet nodig geweest. Wel opdracht voor gegeven maar had prettiger geweest als daar over gebeld zou zijn als men zelf dacht dat het nog niet nodig was. Maar had dan volgend jaar gekomen. Al met al wel goed gevoel bij deze garage.
Kartadjoemena uit Almere (Peugeot rijder)01-12-2017
Zeer goede service
Meron uit Almere (Hyundai rijder)25-09-2017
Alles was goed gegaan & ik zal in de toekomst opdrachten bij jullie platsten , bedankt voor alles
Mvg
Meron
Marc Voorn uit Almere (Renault rijder)15-09-2017
Aanmelden via de site, contact over de afspraak, afhandelen van het onderhoud verliep allemaal uitermate goed. Ben erg tevreden over de geleverde service.
Kooman uit Almere (Chevrolet rijder)15-08-2017
Snelle garage afspraak, scherpe prijs.
9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

M. van Hulst - Opel (Ijsselstein ut)
Goede service, vriendelijk geholpen. Volgende keer maak ik z...

J.P. van der Meer - Volkswagen (Zwolle)
Vakkundige a andacht en adequate diagnose

Inge - Mitsubishi (Oost-Souburg)
Super snelle service. Helemaal tevreden.

B. van den Braak - Hyundai (Tiel)
Prima doorverwezen naar een garage in de buurt. Goede servic...

C.M.M. Schoorl - Peugeot (Hoogkarspel)
Het was bij een autoschadebedrijf aan de Zuiderkoggeweg 9 in...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt