Auto garage Almere

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Almere

Voordelen van ServiceRight

auto_garage_plaats

Auto garage Almere, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Almere dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Almere klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Almere netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Almere houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Almere kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Chevrolet, Citroen, Nissan, Lancia, Dacia, Gmc, Elnagh, Corvette, Infiniti, Dethleffs, Mazda, Fiat, Austin, Buick, Lotus, Seat, Daf, Toyota, Rover, Ssang Yong


Om een auto onderhoud bij een garage in Almere in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Almere
Almere is een plaats gelegen in Flevoland. Flevoland is een provincie in midden Nederland. Van de twaalf provincies is het de jongste en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland.

Wat automobilisten uit Almere zeggen over ServiceRight-Auto's:
janssen uit Almere (Peugeot rijder)05-03-2018
Fijn dat de auto thuis is opgehaald en terug is gebracht
D.J. de Fluiter uit Almere (Fiat rijder)02-03-2018
Alles prima geregeld, netjes gehaald en gebracht. Ook een telefoontje of alles in goede orde is ontvangen. Prima service
Chris Meijering uit Almere (Hyundai rijder)27-02-2018
Nette service en kundige mensen. Goede uitleg en scherpe prijzen.
Tevreden uit Almere (Ford rijder)24-02-2018
Service is heel goed tegen een zeer scherpe prijs
Dhr. F. Lieuw uit Almere (Toyota rijder)23-02-2018
Stipt om 9.00 uur werd mijn auto opgehaald, zoals afgesproken., Ik had aangegeven dat ik mijn auto uiterlijk 12.15 uur nodig had en prompt om 11.30 uur wrd de auto piekfijn bij mij thuis gebracht. Top service !
Inderdaad de SERVICE is super RIGHT !
9.5      Gemiddeld uit 4048 beoordelingen

van der veer - Renault (Vleuten)
Prima geholpen. Ik ben gebeld om te overleggen wat er aan de...

K.B. Husseini - Volvo (Enschede)
Goede service. Alles perfect geregeld netjes op tijd gedaan....

van der Duim - Toyota (Ried)
5 van de 5 sterren!

Verweij - Toyota (Dordrecht)
Heel goed

Hamersma - Audi (Oud-Beijerland)
Enig minpuntje was het feit dat er "cash" moest worden betaa...
Bekijk alle 4048 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt