Auto garage Amsterdam

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Amsterdam

Voordelen van ServiceRight

auto_garage_plaats

Auto garage Amsterdam, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Amsterdam dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Amsterdam klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Amsterdam netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Amsterdam houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Amsterdam kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Hummer, Citroen, Buerstner, Ford, Audi, Mobilvetta, Daewoo, Dethleffs, Maserati, Hymer, Mercedes Benz, Volvo, Opel, Suzuki, Oldsmobile, Bmw, Peugeot, Chrysler, Concorde, Toyota


Om een auto onderhoud bij een garage in Amsterdam in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Amsterdam
Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam.

Wat automobilisten uit Amsterdam zeggen over ServiceRight-Auto's:
Herles uit Amsterdam (Chevrolet rijder)01-03-2018
Op de dag van mijn afspraak, startte de auto helaas niet. Geen probleem, hij werd diezelfde dag nog opgehaald. In overleg met mij werd er een gepaste reparatie uitgevoerd. Eenmaal klaar, werd de auto ook weer netjes thuis gebracht. Ik ben dus zeer tevreden hierover en kan een ieder dit aanbevelen.
Khoa uit Amsterdam (Audi rijder)14-01-2018
Goede service, grote onderhoudsbeurt was goed uitgevoerd, alle punten waren verzorgd. Ook dingen die niet gevraagd waren, waren ook uitgevoerd.
Het was alleen even jammer dat ik niet op de hoogte was gesteld voor extra kosten.
Voor de rest ben ik helemaal tevreden, zeker aan te raden aan familie/vrienden en kennissen.
Verdonck uit Amsterdam (Renault rijder)28-12-2017
Prima service tegen concurrerende prijzen
Engelbrecht uit Amsterdam (Volkswagen rijder)14-12-2017
Duidelijke communicatie en afspraken
Bouwmeester Advanced Composites B.V. uit Amsterdam (Ford rijder)23-10-2017
Prima service! Alles volgens afspraak. Heerlijk dat bus gehaald en gebracht werd. Volgende keer maken wij weer gebruik van ServiceRight.
9.5      Gemiddeld uit 3780 beoordelingen

B Hobrink - Hyundai (Amsterdam)
Fijn dat de auto opgehaald en weer teruggebracht wordt. Prim...

A.Balemans - Honda (Breda)
De auto werd opgehaald en weer terug gezet , dit was voor mi...

H. Visschedijk - Peugeot (Hengelo ov)
Conform offerte prima ervaring

D. Ruygrok - Bmw (Weesp)
Iets wat vertraging door miscommunicatie voor de rest servic...

Noordzij - Mazda (Maastricht)
uitstekende service en kwaliteit
Bekijk alle 3780 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt