Auto garage Flevoland

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Flevoland

Voordelen van ServiceRight

auto_garage_plaats

Auto garage Flevoland, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Flevoland dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Flevoland klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Flevoland netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Flevoland houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Flevoland kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Mercedes Benz, Renault, Daf, Mini, Honda, Jeep, Subaru, Seat, Volkswagen, Ldv, Porsche, Opel, Daewoo, Elnagh, Audi, Bmw, Lancia, Lada, Gmc, Mazda


Om een auto onderhoud bij een garage in Flevoland in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Flevoland
Flevoland is een provincie in midden Nederland. Van de twaalf provincies is het de jongste en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland.Auto Garage voor uw auto in flevoland:

ServiceRight kan auto garage in alle plaatsen in Flevoland uitvoeren waaronder: Almere, Almere Haven, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Espel, Lelystad, Nagele, Schokland, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde


Wat automobilisten uit 's-Hertogenbosch zeggen over ServiceRight-Auto's:
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw
Bezuijen uit Amstelveen (Kia rijder)31-01-2018
Super service
L. Schuurman uit Bolsward (Opel rijder)30-01-2018
Na het invullen van het formulier snel een bevestiging ontvangen. Bij de garage zelf wel eerst een half uur moeten wachten (wel met een kop koffie) maar moesten enkel de sleutel afgeven dus dit zou naar mijn inziens niet nodig zijn geweest. Garage erg nauwkeurig alles bekeken en ik was verrast hoe uitgebreid de aankoopkeuring was. Heeft me uiteindelijk veel opgebracht i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto.
Job Zijlstra uit Amersfoort (Ford rijder)30-01-2018
Enorm snelle en goede service. 's Ochtends voor negen op de website aangemeld voor een tijdslot om 16:00 uur dezelfde dag. Binnen een uur kreeg ik een mail van de garage waar ik terecht kon. Erg goed geholpen door de garage! Heeft mij weer wat euro's bespaard tijdens de onderhandelingen!
9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

Michael veldt - Peugeot (Vlaardingen)
Duidelijk, snelle afspraak, goede afhandeling.

Am bouman - Mazda (Veenendaal)
Koplampen laten pleiten primawerk geleverd en nu meer licht ...

J. L. Duursma - Renault (Ijsselstein ut)
Vriendelijke benadering. Snelle afhandeling.

Mimoun - Toyota (Zaandam)
Makkelijk, snel ingepland en snel uitgevoerd

J.J. Michies - Mercedes Benz (Herwijnen)
Prima service volgens afspraak voor kleine beurt en APK keur...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt