Auto garage Nijmegen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Nijmegen

Voordelen van ServiceRight

Auto garage Nijmegen

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Nijmegen

auto_garage_plaats

Auto garage Nijmegen, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Nijmegen dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Nijmegen klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Nijmegen netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Nijmegen houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Nijmegen kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Iveco, Toyota, Daewoo, Buerstner, Jaguar, Lancia, Lotus, Seat, Kia, Mercedes Benz, Subaru, Mercury, Knaus, Dodge, Skoda, Hymer, Ldv, Austin, Mobilvetta, Nissan


Om een auto onderhoud bij een garage in Nijmegen in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Nijmegen
Nijmegen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Wat automobilisten uit Nijmegen zeggen over ServiceRight:

Marloes uit Nijmegen (Opel rijder)09-08-2017
Sneller goede service. Eerlijke prijsopgave en goede communicatie. Auto werd gebracht en gehaald.
O.A. Jongedijk uit Nijmegen (Opel rijder)16-01-2017
Top service zowel van Service Right als van Auto Service Portaal in Nijmegen. Koppakking en waterpomp van mijn auto vervangen tegen een zeer scherpe prijs. De haal en brengservice van de auto vind ik helemaal super! Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen om via Service Right een afspraak voor onderhoud of reparatie te maken!
Van den Heuvel uit Nijmegen (Honda rijder)20-12-2016
gewoon prima, de communicatie was uitstekend en de afspraken zijn zorgvuldig nagekomen.
De Groot uit Nijmegen (Citroen rijder)27-09-2016
Garage Wooninck heeft mij prima geholpen.
Kroon uit Nijmegen (Peugeot rijder)20-09-2016
Prima en fijn dat het kan op de door mij gekozen tijdstip
9.4      uit 3139 beoordelingen

boers - Volkswagen (Rotterdam)
Fantastisch! Erg prettig geholpen en duidelijke uitleg!

Toorop - Fiat (Rotterdam)
Goed advies gekregen, ophaal en breng Service goed. Op advie...

M. Kalfs - Citroen (Bemmel)
Ik ben uitstekend geholpen en heb nog wat extra tips en advi...

Oosten - Opel (Julianadorp)
Goede service, reparaties prima uitgevoerd tegen een redelij...

Krofy - Volvo (Oosterhout)
snel en werkt echt
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt