Auto garage Rotterdam

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Rotterdam

088 - 2222 000

9.5      Gemiddeld uit 3267 beoordelingen

Raoul - Audi (Venlo)
Resultaat erg goed, alleen telefonisch contact vooraf kan ie...

paul - Volkswagen (Gilze)
Service autobedrijf perfect

S schruijer - Volvo (Vlaardingen)
Ik ben zeer tevreden. Je werd goed geïnformeerd via de mail...

C. Peters - Volkswagen (Alphen aan den Rijn)
In eerste instantie dacht ik, moet ik nu helemaal naar Nieuw...

Zuur - Kia (Groningen)
Tevreden met de gemaakte afspraken. Op de hoogte gehouden w...
Bekijk alle 3267 beoordelingen.

Auto garage Rotterdam

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Rotterdam

auto_garage_plaats

Auto garage Rotterdam, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Rotterdam dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Rotterdam klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Rotterdam netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Rotterdam houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Rotterdam kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Honda, Cadillac, Ferrari, Hyundai, Oldsmobile, Rover, Jaguar, Mazda, Mc Louis, Nissan, Maserati, Concorde, Gmc, Ldv, Fiat, Daihatsu, Lexus, Mg, Mercury, Ssang Yong


Om een auto onderhoud bij een garage in Rotterdam in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Rotterdam
Rotterdam is een plaats gelegen in Zuid Holland. Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De grootste stad is Rotterdam en de hoofdstad is Den Haag.

Wat automobilisten uit Rotterdam zeggen over ServiceRight:

Toorop uit Rotterdam (Audi rijder)23-10-2017
Goed goed
selina parr uit Rotterdam (Renault rijder)21-10-2017
Perfecte service, goede prijs.
H. Maljaars uit Rotterdam (Citroen rijder)21-10-2017
auto van binnen helemaal gereinigd en netjes thuis opgehaald en teruggebracht. Tijdens deze rit had de monteur ontdekt dat er iets met de koppeling niet in orde was en dat was maar goed ook want het was hard tijd dat daar een onderdeel in vervangen werd. Volgens de garage net op tijd anders had ik langs de kant gestaan.
Een 10 met een griffel voor garage de Wit in Nieuwerkerk
Wuts uit Rotterdam (Mazda rijder)21-09-2017
Zeer goed geregeld. Kon in de middag nog een afspraak maken voor een aankoop keuring de volgende dag. Flexibel en snel personeel is goed bereikbaar en heeft geholpen een garage in de buurt te vinden. Zeer tevreden ook over de garage en kwaliteit van de aankoop keuring. Een echte aanrader!
Ewout Nagtegaal uit Rotterdam (Volvo rijder)15-09-2017
Goeie service, vriendelijk personeel.
Ophaal service is ook erg fijn.
   Bekijk uw voordelen

ServiceRight bedrijven

apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt