Auto garage Rotterdam

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Rotterdam

Voordelen van ServiceRight

Auto garage Rotterdam

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Rotterdam

auto_garage_plaats

Auto garage Rotterdam, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Rotterdam dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Rotterdam klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Rotterdam netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Rotterdam houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Rotterdam kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Mini, Nissan, Elnagh, Kia, Chevrolet, Lancia, Concorde, Autostar, Hymer, Saab, Volkswagen, Rover, Jaguar, Mg, Ssang Yong, Knaus, Renault, Cadillac, Seat, Daf


Om een auto onderhoud bij een garage in Rotterdam in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Rotterdam
Rotterdam is een plaats gelegen in Zuid Holland. Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De grootste stad is Rotterdam en de hoofdstad is Den Haag.

Wat automobilisten uit Rotterdam zeggen over ServiceRight:

Wuts uit Rotterdam (Mazda rijder)21-09-2017
Zeer goed geregeld. Kon in de middag nog een afspraak maken voor een aankoop keuring de volgende dag. Flexibel en snel personeel is goed bereikbaar en heeft geholpen een garage in de buurt te vinden. Zeer tevreden ook over de garage en kwaliteit van de aankoop keuring. Een echte aanrader!
Ewout Nagtegaal uit Rotterdam (Volvo rijder)15-09-2017
Goeie service, vriendelijk personeel.
Ophaal service is ook erg fijn.
P.Silvester uit Rotterdam (Jaguar rijder)15-09-2017
Service right stelt zich enigszins terughoudend op. Kan op zich goed zijn, maar ik ben slechts eenmaal benaderd, nadat ik een offerte had aangevraagd.
De offerte klopte helaas niet, want naast de distributieriem hoefde de waterpomp bij mij niet vervangen te worden, tomdat deze niet door de distributieriem wordt aangedreven. Hij is echter wel in de offerte meegenomen.
Mijn vraag of de loop- en spanrolinclusief was, werd met nee beantwoord. Dat waren aparte onderdelen en die zou ik ook apart moeten betalen. Ook deze onderdelen echter waren inclusief bij Autiservice Roadrunner te Rotterdam Ommoord.
Kleine slordigheidjes derhalve van de helpdesk, maar zoals jullie al aangeven staat de service bij jullie voorop en kan dit meegenomen worden in de evaluatie.
Mvg Paul Silvester
Leatemia uit Rotterdam (Audi rijder)29-08-2017
Goed!
Zwaan uit Rotterdam (Peugeot rijder)16-08-2017
Zeer goede en snelle service, netjes optijd en vriendelijk geholpen bij garage Vuurman. Goede prijs/kwaliteit.
Een echte aanrader.
9.4      uit 3139 beoordelingen

De Kok - Volkswagen (Vught)
Ik ben uiterst tevreden en heel blij met mn super schone aut...

h.erkamps - Audi (Huizen)
helemaal tevreden moest dezelfde dag nog de auto gekeurd heb...

Jan Bernaards - Renault (Heerhugowaard)
Service was perfect

Heddema - Citroen (Nietap)
Service is uitstekend.

g v d akker - Mercedes Benz (IJsselstein)
heel te vreden
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt