Auto garage Tilburg

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Auto reparatie, grote beurt, kleine beurt en APK bij een garage in Tilburg

Voordelen van ServiceRight

auto_garage_plaats

Auto garage Tilburg, lokaal en handig.
Als u op zoek bent naar garage in Tilburg dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 1500 auto garages zorgt ervoor dat alle BOVAG-lid auto garages in Tilburg klaar staan om uw auto onderhoud en / of auto reparatie te verrichten.


Dus als u tot 50% wilt besparen op merkdealer prijzen bel dan nu met: 088 - 2222 000 of bekijk uw offerte via de website en plan vandaag nog uw auto onderhoud in bij een van onze autogarages!


Ons garage Tilburg netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens zijn alle bij ServiceRight aangesloten autogarages BOVAG-lid.
Auto onderhoud en / of auto reparatie via ServiceRight bij een garage in Tilburg houdt in dat de garantie van uw auto te allen tijde blijft gewaarborgd en u krijgt een GRATIS ophaal en aflever service vanuit u huis of werk.


Onze garages in Tilburg kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle merken waaronder: Volkswagen, Elnagh, Pontiac, Daewoo, Concorde, Mercedes Benz, Chevrolet, Jaguar, Tesla, Oldsmobile, Mc Louis, Ssang Yong, Fiat, Mini, Mazda, Mercury, Toyota, Austin, Volvo, Dethleffs


Om een auto onderhoud bij een garage in Tilburg in te plannen, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 - 2222 000 of via de website uw onderhoud DIRECT inplannen.


Over Tilburg
Tilburg is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Wat automobilisten uit Tilburg zeggen over ServiceRight-Auto's:
Franken uit Tilburg (Hyundai rijder)06-04-2018
prima geregeld en geen extra kosten
Sotbi uit Tilburg (Volkswagen rijder)05-02-2018
De service was goed. Alleen hoger uitgevallen als geplant.
Soran.A uit Tilburg (Opel rijder)28-11-2017
Heel goed .
Sonotaroeno uit Tilburg (Bmw rijder)28-11-2017
De afspraak via serviceright gemaakt om de auto op te laten halen tussen 08:00-09:00 ivm een afgeronde knieoperatie. Helaas heb ik zelf moeten bellen naar de garage omdat ze om 09:45 de auto nog niet hadden opgehaald en ik om 10:00 een ander afspraak had. Nieuwe ophaal afspraak gemaakt om de auto na 11:00 op te halen. Om stipt 11:00 auto opgehaald en heeft mij vroeg in de middag gebeld ivm de reparatiekosten. Nu hebben ze het rechtgetrokken om 2 gebruikte banden met een goed profiel aan te bieden voor een zeer scherpe prijs. Dankzij serviceright liggen de kosten lager dan normaal, waarbij ik ook nog een tegoed kan aanbieden naar vriend of kennissen. Prima opgelost en zeker tevreden. Dit is de 2e keer dat ik gebruik maak van de diensten van serviceright en zal jullie ook aanbevelen bij anderen...
Gonet uit Tilburg (Opel rijder)28-11-2017
Niet alleen geld gericht maar goede servies!!
9.5      Gemiddeld uit 4200 beoordelingen

Pijlman - Mitsubishi (Zandvoort)
In principe tevreden echter bij een banden wisseling de dag ...

H. de Jonge - Honda (Heemserveen)
De auto werd netjes op tijd gehaald en gebracht. Over het me...

J. L. Ligg - Audi (Tilburg)
Heel snel een garage gevonden die een aankoopkeuring voor mi...

N. van Raaij - Dacia (Harmelen)
Heel goed geregeld! Prettig bedrijf en goede haal en breng s...

Remko - Citroen (Spijkenisse)
Snelle afspraak kunnen maken
Bekijk alle 4200 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt