Carwash in Renesse

Aantal prijzen opgevraagd.
carwash actie prijs!

Bekijk de kosten van een carwash voor uw auto in Renesse

Voordelen van ServiceRight

Carwash in Renesse

Bekijk de kosten van een carwash voor uw auto in Renesse

carwash_plaats

Carwash in alle steden en gemeentes in Nederland
Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende auto-service in Nederland zijn, zijn wij er zeker van dat u een uitstekend Carwash van ons netwerk van onafhankelijke garages zult ontvangen. Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren Carwash in de drukke wereld van vandaag, kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld.


Exterieur Carwash
In de loop der jaren kan de lak dof worden of verkleuren. Ook invloeden van buitenaf zoals o.a. zonlicht, neerslag, regelmatig wassen, teer, hars en uitwerpselen van vogels beschadigen op ten duur uw lak. Een deskundige Carwash behandeling van ServiceRight kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten
De behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. Op deze manier wordt de auto van al het vuil en vetten ontdaan en wordt zo de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Polijsting van onze Carwash service zorgt er vervolgens voor dat de lichte krasjes, doffe laklaag en plaatselijke verkleuringen verdwijnen.

Finishing touch
Door het aanbrengen van de waslaag vormt dit de finishing touch. Tevens worden uw banden en velgen gepoetst. Kortom; uw auto is voor lange tijd weer zo goed als nieuw!

Motorcompartiment
In het motorcompartiment van uw auto is de plek waar vet en smeer het meest aanwezig zijn. Carwash van ServiceRight reinigt niet alleen het plaatwerk, maar laat ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw ogen.

Lakverzegeling (Tegen extra betaling)
Alle lakken, zowel nieuw als gebruikt, kunnen door ServiceRight `verzegeld` worden. Hierbij brengen wij een gladde en transparante kunststof beschermlaag aan. Deze zorgt ervoor dat, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen, uw auto vele jaren zijn glans en kleur behoudt.

- Inclusief arbeid
- Inclusief BTW
Over Renesse
Renesse is een plaats gelegen in Zeeland. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat automobilisten uit Helmond zeggen over ServiceRight:

Schmitz uit Helmond (Ford rijder)09-10-2015
Een telefoontje gepleegd voor een APK en er werd gezocht naar een dichtstbijzijnde garage. Ik kon er binnen 2 dagen terecht voor een keuring!

De medewerkers van ServiceRight-auto\'s zijn erg beleefd en leveren een goede service. Toppie en houden zo!
A. Rovers uit Best (Renault rijder)09-10-2015
Zeer goede service. In eerste instantie een afspraak gemaakt om de koplampen te polijsten, kon hier op wachten en het resultaat was verbluffend. Er waren nog enkele dingen aan de auto die eigenlijk voor de vakantie moesten gebeuren, (slechte accu, 1 raammechanisme defect, 1 koplamp defect), dit werd direct de volgende dag ingepland en zo kon ik met goede verlichting en veilige auto op vakantie vertrekken.
Lammers uit Haarlem (Hyundai rijder)09-10-2015
service uitstekend,
doen wat je afspreekt ook bij
de garage.
prijs is super.
a.l. krab uit IJmuiden (Citroen rijder)08-10-2015
goed
Jeremy van der Heijden uit Berkel en Rodenrijs (Renault rijder)07-10-2015
De auto moest weg voor apk en kleine beurt. Verder had de auto wat kleine problemen.

Al snel bleek dat toncar verder keek dan alleen de apk punten en dat er meer moest gebeuren. Nu kan je denken \"ze zoeken gewoon om meer te doen\" maar distributie riem stond op klappen en de keuze was helemaal aan mij om dit te vervangen. Ben van alle reparaties en bedragen van te voren op de hoogte gebracht.

Transparant en goed!
9.4      uit 1449 beoordelingen

Nieuwenhuis - Seat (Amersfoort)
Goede service van aankoopkeuring zowel van serviceright en V...

visser - Volkswagen (Gouda)
Snelle service, en snel de auto gemaakt.

j Twilt - Hyundai (Zoetermeer)
Een goede serves zeer te vreden over garage. Vriendelijke g...

AGIBOO, Almere - Volvo (Almere)
Optimaal tevreden. Eerste kennismaking is via de website. Kl...

D Raghoebir - Mercedes Benz (Amersfoort)
ze heb goed werk gedaan
Bekijk alle 1449 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt