distributieriem_vervangen actie prijs!

Distributieriem vervangen Bmw

Aantal prijzen opgevraagd.
distributieriem_vervangen actie prijs!

Bekijk de kosten voor het vervangen van de distributieriem van uw Bmw

Voordelen van ServiceRight

distributieriem_vervangen_merk

Wanneer moet ik mijn Bmw distributieriem vervangen?
Wanneer de distributieriem van uw Bmw niet op tijd vervangen wordt, kan deze knappen, waardoor de motor vastloopt of zelfs grote schade veroorzaakt. De kosten om een gebroken distributieriem te repareren kan oplopen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro`s. Wees er daarom tijdig bij en laat de distributieriem op tijd vervangen. Kies voor een online een afspraak via serviceright.nl, wij garanderen u een vaste prijs en zelfs een besparing tot maarliefst 50% op de merkdealer prijzen.


Hoe kan ik zelf controleren of ik mijn Bmw distributieriem moet vervangen en wat zijn de kosten?
Kijk in het onderhoudsboekje van uw Bmw of u informatie kunt vinden over de laatste vervangingsdatum. Mocht dit niet zijn ingevuld, kijk dan of er een sticker is onder de motorkap is geplaatst met daarop de laatste datum of kilometrage waarop de distributieriem voor het laatst is vervangen. Weet u niet wanneer de riem voor het laatst vervangen is en kunt u geen sticker vinden, dan is het verstandig om de distributieriem direct te laten vervangen!

De gemiddelde duur van deze dienst:
4.0 uur
Over Bmw
Het bedrijf vierde op 7 maart 2016 haar 100-ste verjaardag en werd opgericht in 1916. In 1912 richt de duitse ingenieur Karl Friedrich Rapp een vliegtuigmotorenfabriek op onder de naam Rapp Motorenwerke Gmbh. Het fabriek werd in de Beierse Stad München gevestigd. In 1916 neemt Gustav Otto het bedrijf over van Karl Rapp en voegt het samen met zijn eigen bedrijf genaamd Aerowerke Gustav Otto. Waarna de fusie heeft geleid tot het ontstaan van het nieuwe bedrijf onder de naam Bayerische Flugzeug Werke. Dit bedrijf wordt ook aangemerkt als het begin van BMW. In 1918 veranderde de naam ook in Bayerische Motoren Werke (BMW).

Na de Eerste Wereldoorlog stapte BMW over op spoorweg remmen omdat het in Duitsland verboden werd om nog vliegtuigen te produceren. In 1928 nam BMW het bedrijf Eisenbach en hield zich sindsdien ook bezig met de autoproductie. Eerst alleen de dixie en de austin en vanaf 1933 werden de eigen unieke modellen van BMW gebouwd.

BMW was tijdens de tweede wereldoorlog onontbeerlijk voor de duitse strijdkrachten met de levering van vliegtuigmotoren, motorfietsen en allerlei andere voertuigen. Tegen het einde van de tweede wereldoorlog kregen de BMW fabrieken het dan ook zwaar te verduren.

De wederopbouw werd na de oorlog gemaakt met de populaire BMW motorfietsen en de bouw van een kleine auto met drie wielen, de BMW Isetta. In de autoproductie maakte BMW in 1961 een doorbraak met de BMW 1500 en vervolgens in 1977 met de achterwiel aangedreven 323i. Sindsdien werd de achterwielaandrijving de kenmerk van alle BMW-modellen. In 1985 werd de All-Wheel Drive geïntroduceerd en in 2003 de intelligente All-Wheel Drive systeem. De xDrive werd eerst toegepast op de BMW SUV's en vervolgens ook steeds meer op alle andere modellen.

BMW heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een bekend en niet weg te denken Wereldmerk. Deze holding heeft zichzelf sterk uitgebreid met het dochtermerk Mini. Daarnaast is BMW in bezit van de Rolls-Royce merkrechten en mag daarom ook modellen uitbrengen ondanks dat Volkswagen de naam en logo in eigendom heeft.

"Plezier door rijden" is waar BMW voor pleit en zorgt hiervoor met verscheidene exclusieve modellen. zowel in uiterlijk, gevoel als het eigen geluid van elke BMW motor.Distributieriem Vervangen voor bmw:


ServiceRight kan distributieriem vervangen voor alle Bmw modellen uitvoeren waaronder:


Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Tamar Nelwan uit Gouda (Bmw rijder)04-05-2018
Goede en snelle service. Kreeg zelfs een leenauto mee.
Alex Rodriguez uit Utrecht (Bmw rijder)01-05-2018
Goed service. Netjes afgehandeld.
Zeker aan te raden.
Tollenaar uit Hilversum (Bmw rijder)18-04-2018
Prima service.
knapen uit Venlo (Bmw rijder)21-03-2018
zeer goede service werd optijdt afgehaald en terug gebracht
Raymond Westmaas uit Wagenberg (Bmw rijder)14-03-2018
Ben zeer tevreden over de afspraken, service en ook over de prijzen. Al met al kom ik zeker de volgende terug. En nu ook de prive auto


9.5      Gemiddeld uit 4340 beoordelingen

H. De Vries - Citroen (Dordrecht)
Hele goede service, de auto werd keurig op tijd opgehaald en...

jansen - Toyota (Haarlem)
Fine garage. Auto rijdt weer als een zonnetje en ze waren he...

Jeff Straub - Volvo (Muiden)
Duidelijk, helder, snelle offerte, snelle afspraak met de ga...

T. Drent - Ferrari (Hoogeveen)
Goede beleving

R Berger - Peugeot (Breda)
Apk netjes afgehandeld...
Bekijk alle 4340 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt