distributieriem_vervangen actie prijs!

Distributieriem vervangen Jaguar

Aantal prijzen opgevraagd.
distributieriem_vervangen actie prijs!

Bekijk de kosten voor het vervangen van de distributieriem van uw Jaguar

Voordelen van ServiceRight

distributieriem_vervangen_merk

Wanneer moet ik mijn Jaguar distributieriem vervangen?
Wanneer de distributieriem van uw Jaguar niet op tijd vervangen wordt, kan deze knappen, waardoor de motor vastloopt of zelfs grote schade veroorzaakt. De kosten om een gebroken distributieriem te repareren kan oplopen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro`s. Wees er daarom tijdig bij en laat de distributieriem op tijd vervangen. Kies voor een online een afspraak via serviceright.nl, wij garanderen u een vaste prijs en zelfs een besparing tot maarliefst 50% op de merkdealer prijzen.


Hoe kan ik zelf controleren of ik mijn Jaguar distributieriem moet vervangen en wat zijn de kosten?
Kijk in het onderhoudsboekje van uw Jaguar of u informatie kunt vinden over de laatste vervangingsdatum. Mocht dit niet zijn ingevuld, kijk dan of er een sticker is onder de motorkap is geplaatst met daarop de laatste datum of kilometrage waarop de distributieriem voor het laatst is vervangen. Weet u niet wanneer de riem voor het laatst vervangen is en kunt u geen sticker vinden, dan is het verstandig om de distributieriem direct te laten vervangen!

De gemiddelde duur van deze dienst:
4.0 uur
Over Jaguar
Jaguar Cars de autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van de meest luxe auto's. In 1990 heeft de Ford Motor Company Jaguar Cars overgenomen. Naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin - ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.Distributieriem Vervangen voor jaguar:


ServiceRight kan distributieriem vervangen voor alle Jaguar modellen uitvoeren waaronder:


Wat Jaguar rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Bremmer uit Huissen (Jaguar rijder)29-01-2018
Na aanmelding al snel een ingeplande beurt bij een garage. Eerst gecheckt of deze garage goed aangeschreven staat, Dat was zo. Er moest als extra remvloeistof worden vervangen. De garage heeft van tevoren mij gebeld met een prijsvermelding en of ik akkoord ging. Netjes.Verder geen verrassingen of tegenvallers. De garage wist ook precies het onderhoudsschema van mijn auto, terwijl dit niet hun eigen merk is.
zoutewelle uit Breda (Jaguar rijder)03-11-2017
goede service
P.Silvester uit Rotterdam (Jaguar rijder)15-09-2017
Service right stelt zich enigszins terughoudend op. Kan op zich goed zijn, maar ik ben slechts eenmaal benaderd, nadat ik een offerte had aangevraagd.
De offerte klopte helaas niet, want naast de distributieriem hoefde de waterpomp bij mij niet vervangen te worden, tomdat deze niet door de distributieriem wordt aangedreven. Hij is echter wel in de offerte meegenomen.
Mijn vraag of de loop- en spanrolinclusief was, werd met nee beantwoord. Dat waren aparte onderdelen en die zou ik ook apart moeten betalen. Ook deze onderdelen echter waren inclusief bij Autiservice Roadrunner te Rotterdam Ommoord.
Kleine slordigheidjes derhalve van de helpdesk, maar zoals jullie al aangeven staat de service bij jullie voorop en kan dit meegenomen worden in de evaluatie.
Mvg Paul Silvester
Jallow uit Almere (Jaguar rijder)09-08-2017
Contact was goed en duidelijk. Uw naam is het absoluut waard. ' ServiceRight' voor ' Juiste Service '.
van Vledder uit Ijsselstein ut (Jaguar rijder)13-03-2017
Goed op de hoogte gehouden van hele proces.


9.5      Gemiddeld uit 4340 beoordelingen

Boswinkel - Toyota (Roosendaal)
Zeer gemakkelijk het gewenste onderhoud (in dit geval reinig...

Desiree Koolstra - Renault (Rotterdam)
Prima service en is ook prima geregeld daarna.

G.T. Hoek - Peugeot (Hillegom)
de afhandeling van de werkzaamheden was correct, de informat...

moller - Toyota (Maastricht)
Uitstekend

E.Pijpers - Volkswagen (Bunschoten-Spakenburg)
Uitstekend, aanvraag invullen en binnen no time een mail met...
Bekijk alle 4340 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt