apk_keuring

Ervaringen en meningen van onze klanten

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

088 - 2222 000


Zoals de naam al aangeeft staat de `Service` bij ons voorop. Om u als klant de beste beleving met ons te laten ervaren horen wij graag van u wat u van onze service vindt. Elke klant ontvangt na afloop van de service een e-mail waarin wij vragen de service beoordeling met ons te delen. Hieronder ziet u ervaringen van klanten die u al zijn voorgegaan:

Wat 3267 automobilisten zeggen over ServiceRight:

B. van Asten uit Deurne (Dodge rijder)02-11-2017
Een pro cleaning laten uitvoeren. De auto is keurig volgens afspraak opgehaald en diezelfde avond weer afgeleverd. Netjes werk geleverd, auto ziet er weer als nieuw uit!. Ze waten vergeten mijn matten set terug in de auto te leggen, maar die hebben ze de dag erna keurig afgeleverd. Een uitstekende service , ga zo door en blijf dit niveau hanteren dan ben ik zeker een terugkerende klant. Groet Bart
krikke-oost uit Landsmeer (Suzuki rijder)31-10-2017
ging snel en gemakkelijk
M. Kridane uit Aalten (Mini rijder)30-10-2017
Soepele afhandeling nadat ik online een offerte heb opgevraagd. Vervolgens ook zeer tevreden over de reparatie en de communicatie met het betreffende garagebedrijf. Top!
gerspach uit Diemen (Nissan rijder)30-10-2017
goed
Nelle uit Kessel (Chevrolet rijder)30-10-2017
geweldige service!!
Vincent uit Berkel en Rodenrijs (Renault rijder)30-10-2017
goede service netjes behandeld
Dekker uit Hoogvliet Rotterdam (Mercedes Benz rijder)30-10-2017
Goede service uitleg wat er gedaan is was zelfs bereid om me thuis te brengen mijn complimenten Dhr Dekker
S. Tokarczyk uit Deurne (Peugeot rijder)30-10-2017
Alles ging volgens afspraak, snel en makkelijk geregeld. Contact met serviceright ging super!
M. Lopez uit Vleuten (Volkswagen rijder)30-10-2017
Service was goed, vriendelijk geholpen.
van diejen uit Hellevoetsluis (Opel rijder)30-10-2017
Service was hied
J.H. van Ommen uit Tegelen (Bmw rijder)28-10-2017
Precies volgens afspraak. Goed overleg en keurig behandeld
van Es uit Pijnacker (Opel rijder)27-10-2017
De service auto halen en brengen vind ik enorm prettig ,de prijzen zijn schappelijk ,erg tevreden klant
Wight uit Roosendaal (Infiniti rijder)27-10-2017
Prima geholpen
Iskes uit Dordrecht (Volkswagen rijder)26-10-2017
De service, contact en persoonlijk contact waren zeer goed.
John schoonheim uit Mijdrecht (Bmw rijder)26-10-2017
Goed.

   Bekijk uw voordelen

ServiceRight bedrijven

apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt