apk_keuring

Ervaringen en meningen van onze klanten

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Zoals de naam al aangeeft staat de `Service` bij ons voorop. Om u als klant de beste beleving met ons te laten ervaren horen wij graag van u wat u van onze service vindt. Elke klant ontvangt na afloop van de service een e-mail waarin wij vragen de service beoordeling met ons te delen. Hieronder ziet u ervaringen van klanten die u al zijn voorgegaan:

Wat 3430 automobilisten zeggen over ServiceRight-Auto's:
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw
Bezuijen uit Amstelveen (Kia rijder)31-01-2018
Super service
L. Schuurman uit Bolsward (Opel rijder)30-01-2018
Na het invullen van het formulier snel een bevestiging ontvangen. Bij de garage zelf wel eerst een half uur moeten wachten (wel met een kop koffie) maar moesten enkel de sleutel afgeven dus dit zou naar mijn inziens niet nodig zijn geweest. Garage erg nauwkeurig alles bekeken en ik was verrast hoe uitgebreid de aankoopkeuring was. Heeft me uiteindelijk veel opgebracht i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto.
Job Zijlstra uit Amersfoort (Ford rijder)30-01-2018
Enorm snelle en goede service. 's Ochtends voor negen op de website aangemeld voor een tijdslot om 16:00 uur dezelfde dag. Binnen een uur kreeg ik een mail van de garage waar ik terecht kon. Erg goed geholpen door de garage! Heeft mij weer wat euro's bespaard tijdens de onderhandelingen!
Stefan van Rossum uit Beverwijk (Audi rijder)30-01-2018
Service prima, prijs wel hoger als offerte doch dat bleek noodzakelijk aanvulling op de aangevraagde reparatie.
van overdijk uit Heerlen (Hyundai rijder)30-01-2018
prima uitgevoerd, snel, en klantvriendelijk.
Koedam uit Mijdrecht (Audi rijder)29-01-2018
Prima service! Aardige mensen en goed resultaat. Ontzettend tevreden. Betrouwbare partij.
Jelle uit Leeuwarden (Peugeot rijder)29-01-2018
Vriendelijk en correct geholpen
Smid uit Groningen (Volkswagen rijder)29-01-2018
Prima geregel. Alleen jammer dat ik niet thuis met een mobiele pin kon betale.
Ramon van Rijthoven uit Krimpen aan den IJssel (Seat rijder)29-01-2018
Nelle service, het is alleen een verassing waar je terecht komt maar was in de buurt. Bij de garage netjes geholpen en die hebben er een nieuwe klant bij !
van Zwam uit Berghem (Renault rijder)29-01-2018
Goed, duidelijk en er wordt gedaan wat er afgesproken is voor de vooraf bepaalde prijs. Erg over te spreken!
Bremmer uit Huissen (Jaguar rijder)29-01-2018
Na aanmelding al snel een ingeplande beurt bij een garage. Eerst gecheckt of deze garage goed aangeschreven staat, Dat was zo. Er moest als extra remvloeistof worden vervangen. De garage heeft van tevoren mij gebeld met een prijsvermelding en of ik akkoord ging. Netjes.Verder geen verrassingen of tegenvallers. De garage wist ook precies het onderhoudsschema van mijn auto, terwijl dit niet hun eigen merk is.
Reijbroek uit Veldhoven (Honda rijder)26-01-2018
Heel vriendelijke jongeman die kundig aan mijn auto heeft gewerkt en aangaf waarom een lamp er anders uitzag.
Honbeeks uit Rhenen (Volvo rijder)26-01-2018
Otting garage in Ede. Nette en verzorgde garage met vakmanschap en goede mensen. Goed, snel en duidelijk geholpen voor een aankoopkeuring.


ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt