apk_keuring

Ervaringen en meningen van onze klanten

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Zoals de naam al aangeeft staat de `Service` bij ons voorop. Om u als klant de beste beleving met ons te laten ervaren horen wij graag van u wat u van onze service vindt. Elke klant ontvangt na afloop van de service een e-mail waarin wij vragen de service beoordeling met ons te delen. Hieronder ziet u ervaringen van klanten die u al zijn voorgegaan:

Wat 3139 automobilisten zeggen over ServiceRight:

R. van Balen uit Oss (Volkswagen rijder)24-09-2017
Snel, vriendelijk en duidelijk
Chechelev uit Eindhoven (Ford rijder)24-09-2017
ServiceRight is OK - ik ben tevreden. Maar 'AB Cars' waar ik word verzonden zijn oplichters - duur en ze liggen over mij banden (profiel en slijtage). Dus ga ik volgende keer alles zelf regelen. ServiceRight heeft slechte garages gekozen.
kropman uit Breda (Seat rijder)24-09-2017
PRIMA
Gerritsen uit Breda (Ford rijder)24-09-2017
het bedrijf weet wat service betekend
S.R. Vreeken uit Wageningen (Skoda rijder)23-09-2017
Prima prijs en prima uitgevoerd vakwerk volgens afspraak. Ik ben nu op een andere manier bij een andere garage in de buurt gekomen welke ik eerder niet kende. Goeie zaak!
M. Vos uit Koudekerke (Seat rijder)23-09-2017
Goede service,alleen slechte afwerking van de werkzaamheden. Heb direct koelvloeistof moeten bijvullen ivm kekkage
M. Cheddad uit 's-gravenhage (Peugeot rijder)23-09-2017
Super alles ging volgens de afspraak!
Alwyn van den Berg uit Gastel (Ford rijder)22-09-2017
Ik ben bijzonder tevreden. 's Morgens werd de auto op het afgesproken tijdstip opgehaald en 's middags werd'ie netjes terug gebracht. De auto was spik&span schoon niets om op aan te merken. Ook het op de hoogte houden via de e-mail werk prima. Ik zal zeker een volgende keer weer bij jullie deze service aanvragen. Bedankt!
Bart Kelly uit Heerhugowaard (Fiat rijder)22-09-2017
Goede en degelijke service
Lizanne Jakobs uit Oosterbeek (Ford rijder)22-09-2017
Service right gaf me snel een offerte, het was lekker makkelijk.
Wuts uit Rotterdam (Mazda rijder)21-09-2017
Zeer goed geregeld. Kon in de middag nog een afspraak maken voor een aankoop keuring de volgende dag. Flexibel en snel personeel is goed bereikbaar en heeft geholpen een garage in de buurt te vinden. Zeer tevreden ook over de garage en kwaliteit van de aankoop keuring. Een echte aanrader!
Carla de Zwart uit Leidschendam (Kia rijder)21-09-2017
prima service en goede communicatie. We zijn tevreden over het verloop van onze reparatie.
Drost uit Terschuur (Volkswagen rijder)21-09-2017
Prima service!
C.M.M. Schoorl uit Hoogkarspel (Peugeot rijder)21-09-2017
Het was bij een autoschadebedrijf aan de Zuiderkoggeweg 9 in Hem Prima
iwan larijn uit Dordrecht (Audi rijder)21-09-2017
vind het prima dat jullie goed koop autodealer vindt om auto te laten maken


ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt