apk_keuring

Vragen en antwoorden

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

iWelk servicepunt gaat mijn onderhoud uitvoeren?
Uw voertuig komt uitsluitend bij een BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt (binnen een straal van 9km bij de door u opgegeven postcode vandaan) met een goede klantenbeoordeling. Zodra uw onderhoud is ingepland voor de speciale ServiceRight prijs zult u een bevestiging ontvangen waarin de gegevens van het erkende servicepunt staan vermeld. U weet dan ook altijd van tevoren bij welk servicepunt uw auto zal verblijven.

iWordt mijn auto GRATIS opgehaald en afgeleverd?
Ja, deze service is 100% GRATIS*. ServiceRight haalt uw auto op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het onderhoud uw voertuig netjes bij u thuis of op uw werk afleveren. Vervolgens kunt u de betaling contant aan de medewerker voldoen. * Bij een boeking vanaf honderd euro.

iBehoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn auto buiten het merkkanaal laat onderhouden?
Jazeker, in Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat de onafhankelijke auto garage het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. BOVAG-lid ServiceRight auto garage in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake het auto onderhoud. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant. BRON: BOVAG.nl

iKan ik overal in Nederland een afspraak maken?
Ons servicepunt netwerk ligt verspreidt over het hele land. We zijn er zeker van dat wij minstens één lokaal auto servicepunt bij u in de buurt hebben aangesloten aan ons netwerk.

iWat zijn jullie openingstijden?
U kunt uw auto onderhoud bij ons 7 dagen per week en 24 uur per dag inplannen. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

iHoe betaal ik voor mijn gewenste auto onderhoud?
Heel eenvoudig, wij laten u weten wanneer de gewenste auto service is verricht. Een medewerker van de BOVAG-lid ServiceRight auto garage zal uw voertuig netjes bij u thuis of op uw werk afleveren. Vervolgens kunt u de betaling contant aan de medewerker voldoen.

iWelke auto onderdelen worden gebruikt?
Wij gebruiken alleen 100% gloednieuwe goedgekeurde auto onderdelen van de bekendste merken.

iIs er een garantie aangeboden?
Ja, de auto onderdelen en arbeid worden geleverd met 3 maanden garantie.

iWat als ik de auto service wil annuleren?
U kunt de auto service op elk moment gewenst moment annuleren. Echter zullen alle al verrichte werkzaamheden die voor uw annulering hebben plaatsgevonden in rekening worden gebracht.

iKan ik herschikken van de opgegeven datum?
Ja, u kunt tot 24 uur voor de opgegeven datum contact opnemen met één van onze adviseurs voor het inplannen van een nieuwe datum.

iWat als er extra werkzaamheden bij komen voor het auto onderhoud?
In geval van meerwerk wordt er direct contact met u opgenomen om toestemming te vragen voor de werkzaamheden en kosten. Er worden NOOIT zonder uw toestemming werkzaamheden aan uw auto verricht.

iMijn auto valt nog in zijn garantie, zal dit worden beïnvloed?
Om uw garantie te waarborgen worden er goedgekeurde onderdelen van de bekenste merken gebruikt. Dus uw garantie zal nooit worden beïnvloed.


9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

s.de.korte - Ford (Berkel en rodenrijs)
uiterst te vreden met de service.

Langeslagy - Hyundai (Haaren)
Goede prijs en netjes gemaakt

Sander Wouts - (Onstwedde)
Goede beleving

Sotbi - Volkswagen (Tilburg)
De service was goed. Alleen hoger uitgevallen als geplant.

R.Q. de Wit - Citroen (Harmelen)
Prima, vlot en volgens afspraak
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt