grote_beurt actie prijs!

Grote beurt

Aantal prijzen opgevraagd.
grote_beurt actie prijs!

Bekijk de kosten van een grote beurt voor uw auto

Voordelen van ServiceRight

grote_beurt

Ons advies: Elke 20.000 km of 12 maanden

De Grote Beurt bevat:

Verversen van de olie*
Vervanging van het oliefilter
Vervanging van het luchtfilter
Vervanging van het interieurfilter
Bijvullen van diverse vloeistoffen
Banden op spanning brengen
Controle van 79 punten Bekijk de checklist
Resetten van het Service Interval
Afstempelen van de onderhoudsboekjes
3 maanden Bovag garantie op reparatie en onderhoud.
* Speciale oliën tegen extra betaling

- Inclusief arbeid
- Inclusief milieutoeslag
- Inclusief BTW

De gemiddelde duur van deze dienst:
3.5 uur
Grote beurt


Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die bij de nieuwere auto's horen is het aangeraden om de grote beurt op tijd te laten uitvoeren bij de juiste kilometerstand. Bij elke bepaalde hoeveelheid kilometers dienen een aantal werkzaamheden te worden verricht om de goede staat van uw auto te behouden. Daarnaast wordt uw auto grondig gecontroleerd op 79 punten. Eventuele problemen kunnen worden gesignaleerd en verholpen. Toekomstige en onnodige reparaties kunnen wellicht worden vermeden.


Wat houdt een grote beurt in?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw auto grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. Dit verschilt natuurlijk per merk, model en type auto. De monteur gaat uw auto zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw auto te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw auto goed is onderhouden.


Waarom ik de grote beurt tijdig moet laten uitvoeren?


Bepaalde onderdelen zoals de remblokken, remschijven en de koppelingsplaat ondergaan de nodige slijtage tijdens het rijden en zijn niet gekoppeld aan een vaste vooraf bepaalde levensduur maar zijn vooral afhankelijk van u eigen rijstijl. Deze onderdelen worden tijdens de grote onderhoudsbeurt nagekeken en gecontroleerd op slijtage. De automonteur zal u in dit geval aanbevelen de onderdelen te vervangen om verdere onnodige schade te beperken of te vermijden. De schade die kan worden toegebracht is soms aanzienlijk en kan hoge kosten met zich meebrengen. Uw eigen veiligheid vooropgesteld, is het ook van groot belang om de grote beurt tijdig te laten uitvoeren.


Wanneer moet ik de grote beurt voor mijn auto laten uitvoeren?


De nieuwere modellen auto's geven dat middels een lampje op uw dashboardkastje aan, als uw auto weer toe is aan onderhoud. De onderhoudsintervallen verschillen per type auto en de aantal kilometer die u jaarlijks aflegt. De kilometerstand is bepalend voor de onderhoud die uw auto moet krijgen en eventuele onderdelen die moeten worden vervangen. In uw onderhoudsboekje houdt de autogarage bij welke werkzaamheden worden verricht aan uw auto. Als u niet weet wanneer uw auto een grote beurt moet krijgen en het wordt niet aangegeven door de boordcomputer dan kunt u daarin kijken om te achterhalen wanneer het weer zover is.


Wat zijn de kosten voor de grote beurt van mijn auto?


Ook de kosten voor een grote beurt verschillen per merk, model en type auto die u bezit. Eventuele problemen kunnen tijdens de grote onderhoudsbeurt worden gesignaleerd en indien nodig na overleg met u worden verholpen. De kosten voor een grote beurt van uw auto kunt u bij serviceright op de website opzoeken door uw kenteken in te voeren.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw auto bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw auto blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.


Uw krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.


Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw auto onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw auto wordt ten allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.Grote Beurt voor alle merken:


ServiceRight kan grote beurt voor alle merken uitvoeren waaronder:


Wat 4251 automobilisten zeggen over ServiceRight-Auto's:
peeters uit Schijndel (Alfa Romeo rijder)16-05-2018
gewoon handig, geen gedoe.
snel geregeld en de service was gewoon top!
M. Van Ieperen uit Nieuwegein (Peugeot rijder)11-05-2018
Aardige man, zeer schone auto, snel geregeld, top!
Ad Dekker uit Heerhugowaard (Renault rijder)11-05-2018
Goede hulp
Rene Verhoef uit Maarssen (Renault rijder)07-05-2018
goede en duidelijke service
De garage was ook helemaal top
rob van seumeren uit 's-Hertogenbosch (Land Rover rijder)07-05-2018
prima service. goede communicatie over moment ophalen en brengen. Auto netjes gepoetst!


9.5      Gemiddeld uit 4251 beoordelingen

Sardah - Lexus (Almere)
Absoluut voor herhaling vatbaar. Uiterst vriendelijk en corr...

T. Chow - Toyota (Haarlem)
Goed gegaan. Service bij de garage was top

G. van Brakel
Stipt, goed telefonisch overleg vanuit de garage vooraf.

Verhoef - Citroen (Zeist)
Prima service, heldere afspraken.

BREDEWOUD - Audi (Voorburg)
Uitstekende ontvangst, prima service, goede kwaliteit
Bekijk alle 4251 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

airco_service

kleine_beurt