apk_keuring

Hoe werkt het?

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRightGemakkelijk online of telefonisch inplannenGemakkelijk online of telefonisch inplannen
U eenvoudig online of telefonisch een afspraak maken. Er wordt contact met u opgenomen door één van onze adviseurs en zal u vertellen welke garage uw onderhoud gaat verrichten voor onze speciale ServiceRight prijs en op de door u ingeplande datum.

Meer dan 1500 auto garages landelijk
Bij ServiceRight zijn al meer dan 1500 onafhankelijke BOVAG-lid auto garages door heel Nederland aangesloten.

Gratis ophaalservice of zelf uw voertuig langsbrengenGratis ophaalservice of zelf uw voertuig langsbrengen
Op de datum en het tijdstip dat het auto onderhoud is ingepland zal uw auto GRATIS worden opgehaald door een medewerker van een BOVAG-lid ServiceRight auto garage (met bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering). Dit kan zowel thuis als op uw werk! Ook is het natuurlijk mogelijk dat u de auto zelf brengt.

Geen extra werk zonder uw toestemming.
Een van onze vriendelijke adviseurs zal u altijd telefonisch benaderen om eventueel meerwerk te bespreken en zal tevens ook om uw toestemming vragen met betrekking tot het te verrichte meerwerk en de bijkomende kosten. Het meerwerk wordt echt alleen uitgevoerd als u akkoord gaat met de extra kosten en het meerwerk.

Uw onderhoud / reparatie wordt deskundig uitgevoerdUw onderhoud / reparatie wordt deskundig uitgevoerd
Uw onderhoud en/of reparatie zal verzorgd worden door een BOVAG-lid ServiceRight garage. Meerwerk wordt alleen uitgevoerd als u akkoord gaat met de extra kosten en het meerwerk. Bij elk verricht auto onderhoud krijgt u 3 maanden garantie op zowel de auto onderdelen als de verrichte arbeid.

Garantie beschermd
De fabrieksgarantie van uw voertuig blijft behouden bij een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage.

Gratis afleverservice of zelf uw voeruig ophalenGratis afleverservice of zelf uw voeruig ophalen
Wij laten u weten wanneer het gewenste auto service aan uw auto is voltooid. Een medewerker van de BOVAG-lid ServiceRight auto garage zal uw voertuig netjes bij u thuis of op uw werk afleveren. Vervolgens kunt u de betaling contant aan de medewerker voldoen. Ook is het natuurlijk mogelijk dat u de auto zelf ophaalt.

3 maanden garantie op alle onderdelen en arbeid.
U ontvangt 3 maanden garantie op alle onderdelen die worden gemonteerd en arbeid dat wordt verricht. Indien u meer hulp of informatie wenst kunt u GRATIS contact opnemen met onze Klantenservice via 088 - 2222 000 en zij zullen u verder helpen.
Waarom merkdealer prijzen betalen als u uw auto service kan laten verrichten bij ServiceRight die u garantie verleent en altijd tot 50% goedkoper is dan uw merkdealer? ServiceRight voert tevens meer controles uit!


Bespaar tot 50% korting op merkdealer prijzen.
De besparingen die wij realiseren zijn een combinatie van volgende factoren; - ServiceRight opereert landelijk en krijgt hierdoor een unieke korting bij auto onderdelen leveranciers. - ServiceRight heeft een landelijk netwerk van onafhankelijke BOVAG-lid auto garages waardoor er ook bespaart wordt op arbeid.


De realiteit is dat vaker bij een merkdealer de auto onderdelen en het arbeid duurder is. Wij van ServiceRight hebben alle onderhandelingen van prijzen, auto onderdelen en arbeidskosten zelf verricht zodat u de beste prijs krijgt voor uw grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparaties. Het eindresultaat is dat je tot zelfs 50% kan besparen op het auto onderhoud in vergelijking met de merkdealer prijzen.


Gratis landelijke ophaalservice en aflevering bij u thuis of op het werk.
Bij ServiceRight is ons doel een grote last van uw schouders af te nemen door GRATIS uw auto op te halen bij u thuis of op uw werk. Uw auto wordt opgehaald door een medewerker van een BOVAG-lid ServiceRight auto garage binnen een straal van 9 km. Vervolgens wordt de gewenste grote beurt, kleine beurt en/of apk uitgevoerd. Zodra uw gewenste auto service is voldaan wordt de auto weer keurig afgeleverd. Dit kan zowel bij u thuis als op uw werk op een door u gewenst tijdstip. Omdat u veel kostbare tijd bespaart, houdt dat in de meeste gevallen in dat u ook GELD bespaart.


ServiceRight is er om het proces van het jaarlijkse auto onderhoud gemakkelijk, snel, probleemloos en kostenefficiënt te verzorgen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhandelen met een auto garage m.b.t. de kosten van het arbeid en de auto onderdelen. U hoeft enkel onze stappen te doorlopen en wij zorgen voor de rest. Tijdens deze 3 stappen ziet u direct de kosten en kunt u zelf bepalen op welke dag u het beste uitkomt.


Ons auto garage netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze auto service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd.

Meer informatie »


Wat 3430 automobilisten zeggen over ServiceRight-Auto's:
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw
Bezuijen uit Amstelveen (Kia rijder)31-01-2018
Super service
L. Schuurman uit Bolsward (Opel rijder)30-01-2018
Na het invullen van het formulier snel een bevestiging ontvangen. Bij de garage zelf wel eerst een half uur moeten wachten (wel met een kop koffie) maar moesten enkel de sleutel afgeven dus dit zou naar mijn inziens niet nodig zijn geweest. Garage erg nauwkeurig alles bekeken en ik was verrast hoe uitgebreid de aankoopkeuring was. Heeft me uiteindelijk veel opgebracht i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto.
Job Zijlstra uit Amersfoort (Ford rijder)30-01-2018
Enorm snelle en goede service. 's Ochtends voor negen op de website aangemeld voor een tijdslot om 16:00 uur dezelfde dag. Binnen een uur kreeg ik een mail van de garage waar ik terecht kon. Erg goed geholpen door de garage! Heeft mij weer wat euro's bespaard tijdens de onderhandelingen!
9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

Tone Ytrehus - Renault (Noordwijkerhout)
Prima geregeld - zeer eenvoudig!

A. van der Kelen - Smart (Breda)
duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen pretti...

Bakker - Volkswagen (Limmen)
Prima. Ook de garage gaf prima service.

Konings - Mercedes Benz (Barendrecht)
goed

j.c.c frik - Seat (Roosendaal)
Tevreden alleen kosten vielen helaas wat hoger uit dan gedac...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt