kleine_beurt actie prijs!

Kleine beurt Bmw

Aantal prijzen opgevraagd.
kleine_beurt actie prijs!

Bekijk de kosten van een kleine beurt voor uw Bmw

Voordelen van ServiceRight

kleine_beurt_merk

Wat houdt een Bmw kleine beurt in en wat zijn de kosten?
Een Bmw kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Bmw is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkomt u dat de nog goed functionerende onderdelen van uw Bmw schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Bmw. De kosten van de kleine beurt bestaan uit:


Ons advies: Elke 10.000 km of 6 maanden

De Kleine Beurt bevat:

Verversen van de olie*
Vervangen van het oliefilter
Bijvullen van diverse vloeistoffen
Banden op spanning brengen
Controle van 33 punten Bekijk de checklist
Resetten van het Service Interval
Afstempelen van de onderhoudsboekjes
3 maanden Bovag garantie op reparatie en onderhoud.
* Speciale oliën tegen extra betaling

- Inclusief arbeid
- Inclusief milieutoeslag
- Inclusief BTW

De gemiddelde duur van deze dienst:
1.5 uur

Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een kleine beurt voor uw auto bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk auto onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw auto onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw auto wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


Over Bmw
Het bedrijf vierde op 7 maart 2016 haar 100-ste verjaardag en werd opgericht in 1916. In 1912 richt de duitse ingenieur Karl Friedrich Rapp een vliegtuigmotorenfabriek op onder de naam Rapp Motorenwerke Gmbh. Het fabriek werd in de Beierse Stad München gevestigd. In 1916 neemt Gustav Otto het bedrijf over van Karl Rapp en voegt het samen met zijn eigen bedrijf genaamd Aerowerke Gustav Otto. Waarna de fusie heeft geleid tot het ontstaan van het nieuwe bedrijf onder de naam Bayerische Flugzeug Werke. Dit bedrijf wordt ook aangemerkt als het begin van BMW. In 1918 veranderde de naam ook in Bayerische Motoren Werke (BMW).

Na de Eerste Wereldoorlog stapte BMW over op spoorweg remmen omdat het in Duitsland verboden werd om nog vliegtuigen te produceren. In 1928 nam BMW het bedrijf Eisenbach en hield zich sindsdien ook bezig met de autoproductie. Eerst alleen de dixie en de austin en vanaf 1933 werden de eigen unieke modellen van BMW gebouwd.

BMW was tijdens de tweede wereldoorlog onontbeerlijk voor de duitse strijdkrachten met de levering van vliegtuigmotoren, motorfietsen en allerlei andere voertuigen. Tegen het einde van de tweede wereldoorlog kregen de BMW fabrieken het dan ook zwaar te verduren.

De wederopbouw werd na de oorlog gemaakt met de populaire BMW motorfietsen en de bouw van een kleine auto met drie wielen, de BMW Isetta. In de autoproductie maakte BMW in 1961 een doorbraak met de BMW 1500 en vervolgens in 1977 met de achterwiel aangedreven 323i. Sindsdien werd de achterwielaandrijving de kenmerk van alle BMW-modellen. In 1985 werd de All-Wheel Drive geïntroduceerd en in 2003 de intelligente All-Wheel Drive systeem. De xDrive werd eerst toegepast op de BMW SUV's en vervolgens ook steeds meer op alle andere modellen.

BMW heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een bekend en niet weg te denken Wereldmerk. Deze holding heeft zichzelf sterk uitgebreid met het dochtermerk Mini. Daarnaast is BMW in bezit van de Rolls-Royce merkrechten en mag daarom ook modellen uitbrengen ondanks dat Volkswagen de naam en logo in eigendom heeft.

"Plezier door rijden" is waar BMW voor pleit en zorgt hiervoor met verscheidene exclusieve modellen. zowel in uiterlijk, gevoel als het eigen geluid van elke BMW motor.Kleine Beurt voor bmw:


ServiceRight kan kleine beurt voor alle Bmw modellen uitvoeren waaronder:


Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Tamar Nelwan uit Gouda (Bmw rijder)04-05-2018
Goede en snelle service. Kreeg zelfs een leenauto mee.
Alex Rodriguez uit Utrecht (Bmw rijder)01-05-2018
Goed service. Netjes afgehandeld.
Zeker aan te raden.
Tollenaar uit Hilversum (Bmw rijder)18-04-2018
Prima service.
knapen uit Venlo (Bmw rijder)21-03-2018
zeer goede service werd optijdt afgehaald en terug gebracht
Raymond Westmaas uit Wagenberg (Bmw rijder)14-03-2018
Ben zeer tevreden over de afspraken, service en ook over de prijzen. Al met al kom ik zeker de volgende terug. En nu ook de prive auto


9.5      Gemiddeld uit 4340 beoordelingen

n.k. de veij - Alfa Romeo (Westmaas)
Lage prijs tov concurrentie en goed uitgevoerd

Edo Meerholz - Volvo (Veenendaal)
Enkele weken geleden een aankoopkeuring laten uitvoeren. Dat...

Moll - Ford (Helmond)
Garagehouder was super aardig, ik werd zelfs met koffie en k...

W Schuiveling - Ford (Almere)
Goede service.

van de Ven - Renault (Hoogezand)
De service via deze site was zeker een 8 waard. Bij de garag...
Bekijk alle 4340 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt