kleine_beurt actie prijs!

Kleine beurt Jaguar

Aantal prijzen opgevraagd.
kleine_beurt actie prijs!

Bekijk de kosten van een kleine beurt voor uw Jaguar

Voordelen van ServiceRight

kleine_beurt_merk

Wat houdt een Jaguar kleine beurt in en wat zijn de kosten?
Een Jaguar kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Jaguar is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkomt u dat de nog goed functionerende onderdelen van uw Jaguar schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Jaguar. De kosten van de kleine beurt bestaan uit:


Ons advies: Elke 10.000 km of 6 maanden

De Kleine Beurt bevat:

Verversen van de olie*
Vervangen van het oliefilter
Bijvullen van diverse vloeistoffen
Banden op spanning brengen
Controle van 33 punten Bekijk de checklist
Resetten van het Service Interval
Afstempelen van de onderhoudsboekjes
3 maanden Bovag garantie op reparatie en onderhoud.
* Speciale oliën tegen extra betaling

- Inclusief arbeid
- Inclusief milieutoeslag
- Inclusief BTW

De gemiddelde duur van deze dienst:
1.5 uur

Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Jaguar onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een kleine beurt voor uw auto bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk auto onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw auto onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw auto wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


Over Jaguar
Jaguar Cars de autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van de meest luxe auto's. In 1990 heeft de Ford Motor Company Jaguar Cars overgenomen. Naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin - ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.Kleine Beurt voor jaguar:


ServiceRight kan kleine beurt voor alle Jaguar modellen uitvoeren waaronder:


Wat Jaguar rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Bremmer uit Huissen (Jaguar rijder)29-01-2018
Na aanmelding al snel een ingeplande beurt bij een garage. Eerst gecheckt of deze garage goed aangeschreven staat, Dat was zo. Er moest als extra remvloeistof worden vervangen. De garage heeft van tevoren mij gebeld met een prijsvermelding en of ik akkoord ging. Netjes.Verder geen verrassingen of tegenvallers. De garage wist ook precies het onderhoudsschema van mijn auto, terwijl dit niet hun eigen merk is.
zoutewelle uit Breda (Jaguar rijder)03-11-2017
goede service
P.Silvester uit Rotterdam (Jaguar rijder)15-09-2017
Service right stelt zich enigszins terughoudend op. Kan op zich goed zijn, maar ik ben slechts eenmaal benaderd, nadat ik een offerte had aangevraagd.
De offerte klopte helaas niet, want naast de distributieriem hoefde de waterpomp bij mij niet vervangen te worden, tomdat deze niet door de distributieriem wordt aangedreven. Hij is echter wel in de offerte meegenomen.
Mijn vraag of de loop- en spanrolinclusief was, werd met nee beantwoord. Dat waren aparte onderdelen en die zou ik ook apart moeten betalen. Ook deze onderdelen echter waren inclusief bij Autiservice Roadrunner te Rotterdam Ommoord.
Kleine slordigheidjes derhalve van de helpdesk, maar zoals jullie al aangeven staat de service bij jullie voorop en kan dit meegenomen worden in de evaluatie.
Mvg Paul Silvester
Jallow uit Almere (Jaguar rijder)09-08-2017
Contact was goed en duidelijk. Uw naam is het absoluut waard. ' ServiceRight' voor ' Juiste Service '.
van Vledder uit Ijsselstein ut (Jaguar rijder)13-03-2017
Goed op de hoogte gehouden van hele proces.


9.5      Gemiddeld uit 4340 beoordelingen

j hoornweg - Bmw (Rotterdam)
Goed en netjes schoon. Even weggebracht als service. Op tij...

I. de Vos - Toyota (Emmeloord)
Mijn aanmelding was niet goed doorgekomen..afspraak later ge...

Ronald Hetterscheid - Volvo (Eindhoven)
prima service

w koring - Citroen (Barendrecht)
goed

Stolk - Mazda (Papendrecht)
Uitstekend concept. Vriendelijk en professioneel geholpen d...
Bekijk alle 4340 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt