apk_keuring

Onderhoud Alfa Romeo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Alfa Romeo

Voordelen van ServiceRight

Alfa Romeo onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Alfa Romeo

Bekijk de kosten voor uw Alfa Romeo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Alfa Romeo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Alfa Romeo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Alfa Romeo via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Alfa Romeo uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Alfa Romeo koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Alfa Romeo onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Alfa Romeo onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Alfa Romeo onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Alfa Romeo onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Alfa Romeo onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Alfa Romeo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Alfa Romeo wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Alfa Romeo onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Alfa Romeo onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Alfa Romeo op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Alfa Romeo onderhoud uw Alfa Romeo netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Alfa Romeo
Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een Italiaans automerk met een sportief imago. Naast gezinsauto's staat het merk ook o.a. bekend om zijn legendarische sportwagens. Met een productie van jaarlijks ongeveer 150.000 wagens is Alfa Romeo het grootste Italiaanse automerk na moederbedrijf FIAT.
In 1910 is Alfa Romeo ontstaan uit SAID, de Italiaanse vestiging van het Franse automerk Darracq. Het bedrijf starte met de naam ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), dat veranderde nadat het werd overgenomen door Nicola Romeo.Onderhoud voor alfa-romeo:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Alfa Romeo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Alfa Romeo rijders zeggen over ServiceRight:

Louwerens uit Spijkenisse (Alfa Romeo rijder)18-01-2017
Goed geregeld.
S. Lemmert uit Rijswijk zh (Alfa Romeo rijder)16-01-2017
Mijn auto is keurig opgehaald. De monteur prees de goede staat van mijn bella. Inmiddeks is zij 15 jaar oud. De prijs was ook goed in verhouding met de uitgevoerde werkzaamheden. Top
I. van Arent uit Capelle aan den IJssel (Alfa Romeo rijder)30-11-2016
Auto is opgehaald op werkplek. Tussendoor is er telefonisch contact geweest om de stand van zaken te bespreken. De auto is tijdig terug gebracht.
Goede service, nette behandeling!
T. Martens uit Hengelo (Alfa Romeo rijder)09-10-2016
Perfect.
F. Wuijts uit Oldeberkoop (Alfa Romeo rijder)08-10-2016
De opdracht tot uitgebreide cleaning van het interieur van mijn auto is door Bosch Car Service Speerstra Wolvega bv uitstekend verzorgd. Aan de communicatie met Service Right zat soms een rafeltje.


9.4      uit 2795 beoordelingen

J. Spa - Ford (Hoogezand)
keurig opgehaald en weer thuisgebracht

Stevens - Volvo (Halsteren)
Goed geholpen.

j Twilt - Hyundai (Zoetermeer)
Een goede serves zeer te vreden over garage. Vriendelijke g...

AK Kalloe - Mazda (Amsterdam zuidoost)
Vriendelijk, snel en vind klanttevredenheid belangrijk. Met ...

van der Stoop - Nissan (Purmerend)
Voor de tweede maal gebruik gemaakt van Serviceright voor mi...
Bekijk alle 2795 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt