apk_keuring

Onderhoud Alfa Romeo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Alfa Romeo

Voordelen van ServiceRight

Alfa Romeo onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Alfa Romeo

Bekijk de kosten voor uw Alfa Romeo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Alfa Romeo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Alfa Romeo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en effici├źnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Alfa Romeo?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Alfa Romeo grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Alfa Romeo zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Alfa Romeo te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Alfa Romeo goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Alfa Romeo blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Alfa Romeo bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Alfa Romeo blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Alfa Romeo krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Alfa Romeo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Alfa Romeo wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Alfa Romeo


Alfa Romeo is een Italiaanse automerk met een sportieve imago. Behalve sportwagens heeft Alfa Romeo ook gezinsauto's geproduceerd. Er worden jaarlijks zo een 150.000 auto's door Alfa geproduceerd.

Alfa Romeo is in 1910 ontstaan onder leiding van Nicola Romeo. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf vliegtuigen en tractoren. Daarnaast werden ook spoorwegmaterialen geproduceerd. Nicola Romeo vernoemde het bedrijf naar zichzelf die al bekend stond als ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili).

Alfa Romeo heeft grote naamsbekendheid gemaakt door succesvol mee te doen aan verschillende auto races. De Alfa Romeo racewagens werden destijds gemarkeerd met een embleem, een klavertje vier (Quadrifoglio Verde). In 2009 is het embleem wederom geïntroduceerd.

In de jaren 50 ging Alfa Romeo zich richten op de productieauto's. In 1954 werd de Guilietta geproduceerd. Daarna volgde een geslaagde productie van de Giulia in een nieuwe fabriek die in 1963 werd geopend in Arese. Andere succesvolle producties waren de Alfa 156 in september 1997 en de Alfa 147 die in 2001 werd verkozen tot auto van het jaar.

Sinds de jaren 70 heeft Alfa Romeo wat problemen gekend waarna deze in 1984 werd overgenomen door het merk Fiat. Onder het moederbedrijf Fiat behoudt Alfa Romeo de sportieve imago.Onderhoud voor alfa-romeo:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Alfa Romeo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Alfa Romeo rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


peeters uit Schijndel (Alfa Romeo rijder)16-05-2018
gewoon handig, geen gedoe.
snel geregeld en de service was gewoon top!
De Wit uit Beek (Alfa Romeo rijder)05-05-2018
Correct geholpen en precies volgens afgesproken tijd
Ger van der Meeren uit Rotterdam (Alfa Romeo rijder)30-03-2018
Prima service
Minnaard uit Zierikzee (Alfa Romeo rijder)27-12-2017
Snelle reactie en duidelijke afspraak is mijn ervaring
A. Bos uit Emmen (Alfa Romeo rijder)31-08-2017
Goede service en zeer vriendelijk en eerlijk.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

j. schaap - Opel (Katwijk zh)
Werd gebeld door garage om een uurtje eerder langs te komen ...

E.Risselada - Kia (Hilversum)
Alles volgens verwachting verlopen,goede services!

TP Borst - Bmw (Arnhem)
Prima service, auto is weer mooi schoon geworden.

A Hidding - Jeep (Berg en Terblijt)
Deskundig, bereikbaar en vriendelijk. Ik kan niet beter wens...

Guntenaar - Bmw (Vleuten)
Het boeken van onderhoud ging heel erg soepel. Maar het bela...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt