apk_keuring

Onderhoud Audi

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Audi

Voordelen van ServiceRight

Audi onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Audi

Bekijk de kosten voor uw Audi onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Audi onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Audi onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Audi?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Audi grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Audi zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Audi te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Audi goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Audi blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Audi bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Audi blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Audi krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Audi onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Audi wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Audi


Audi streeft ernaar de beste technologieën op de verwachtingen van de klant af te stemmen. Vandaar ook de slogan "voorsprong door techniek". De duitse automerk Audi produceert sinds 1909 al innoverende, kwalitatieve en sportieve auto's.

In 1909 richtte August Horch een eigen autofabriek. Audi ontstond uit een samenwerking van Horch, DKW, Audi en Wanderer. De logo met de vier aangesloten ringen is hier symbool voor. In 1965 werd ook deze holding overgenomen door Volkswagen. Als gevolg hiervan werden in de loop der jaren de audi 50, 60 en 80 geproduceerd. De Audi 50 werd ook als Volkswagen polo op de markt gebracht evenals de volkswagen passat die resulteerde op basis van de audi 80.

Tot de dag van vandaag behoort Audi nog tot de Volkswagen AG. Ook Seat en Lamborghini zijn samen met porsche aangesloten zusterbedrijven.

In 1989 doet Audi haar status en ambitie eer aan door het ontwikkelen van TDI (Turbodiesel Direct Injection). Deze motorsysteem houdt in dat de brandstof bij elke cilinder door een individuele pomp in de cilinder wordt gespoten.

In 1980 presenteerde Audi de succesvolle vierwielaandrijving. Er volgden nog meer innoverende technologieën. De multitronic, tiptronic en S tronic zijn daar voorbeelden van die het mogelijk maakten om zowel handmatig als automatisch te schakelen. In 2008 won de Audi "space frame" de prijs voor uitvinder van het jaar. Daarnaast ontwikkelde audi de milieuvriendelijke autolak-spuit procedé.

In 1983 richtte Audi dochtermaatschappij Quattro Gmbh op die zich bezighoudt met accessoires van Audi. Quattro produceert sinds 1996 ook sportieve getunede audi-modellen waaronder de RS- modellen.Onderhoud voor audi:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Audi modellen uitvoeren waaronder:


Wat Audi rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Dennis van Poppelen uit Uden (Audi rijder)02-05-2018
Ontzettend goed service ! En een fijne man om mee te praten. Je hoort gwn de ervaring spreken !
ronald merkenij uit Amersfoort (Audi rijder)25-04-2018
Zeer goede service ze denken goed mee, zeer vriendelijk werd zelfs naar huis gebracht.
Eric van Zijl uit IJsselstein (Audi rijder)23-03-2018
Meedenkend en behulpzaam.
Auto staat er weer fris en fruitig bij! Top!
Stefan van Rossum uit Beverwijk (Audi rijder)30-01-2018
Service prima, prijs wel hoger als offerte doch dat bleek noodzakelijk aanvulling op de aangevraagde reparatie.
Koedam uit Mijdrecht (Audi rijder)29-01-2018
Prima service! Aardige mensen en goed resultaat. Ontzettend tevreden. Betrouwbare partij.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Ferhat Aydin - Opel (Rotterdam)
De verwachting was een goede service, maar de geleverde serv...

D.Rashid - Chevrolet (Almere)
Dit is nu de 3e keer via serviceright en wederom een top Ser...

Op de Macks - Volkswagen (Almere)
Super makkelijk

wierda - Citroen (Sneek)
Top! Ik ben slecht ter been en vind het geweldig dat de auto...

A. van Oosterhout - Volkswagen (Groningen)
Hele aardige medewerkers, goede service. Top!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt