apk_keuring

Onderhoud Audi

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Audi

Voordelen van ServiceRight

Audi onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Audi

Bekijk de kosten voor uw Audi onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Audi onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Audi onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Audi via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Audi uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Audi koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Audi onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Audi onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Audi onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Audi onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Audi onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Audi onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Audi wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Audi onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Audi onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Audi op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Audi onderhoud uw Audi netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Audi
AUDI AG is een bedrijf uit Ingolstadt en is de Duitse autofabrikant van het merk Audi. Het bedrijf is sinds 1965 een onderdeel (99,95%) van Volkswagen AG, de overige 0,05% staan genoteerd aan de Deutsche Borse. August Horch is de naam van de oprichter en Audi is daar de Latijnse vertaling van.Onderhoud voor audi:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Audi modellen uitvoeren waaronder:


Wat Audi rijders zeggen over ServiceRight:

Hub Vreuls uit Kerkrade (Audi rijder)05-08-2017
Service uitstekend. Tijd van afhalen volgens planning. Telefonisch contact over terugbrengen van auto prima. Garage uiterst correct.
B. Jesuthasan uit Den Helder (Audi rijder)03-08-2017
Goede service! Snelle reactie en erg netjes
Peter uit Julianadorp (Audi rijder)28-07-2017
Ik heb mijn voertuig helemaal laten reinigen en dat is perfect mooi gegaan. In de ochtend thuis opgehaald en daarna thuis weer afgeleverd. Een item vergeten, maar direct recht kunnen trekken met betrekking tot de afhandeling daarvan. Dus uiterst tevreden!!
Hamersma uit Oud-Beijerland (Audi rijder)15-07-2017
Enig minpuntje was het feit dat er "cash" moest worden betaald. Mobiel pinapparaat had wel prettig geweest. Contant afrekenen van dit soort bedragen Is niet echt meer van deze tijd.
Borneman uit Hardenberg (Audi rijder)04-07-2017
Afspraak was snel en gemakkelijk gemaakt. Doordat ik zelf de datum en tijd kon uitzoeken, kwam het in m'n agenda ook prima uit. Airco bijgevuld en onderhouden en koplampen gepolijst. Resultaat is prima! Ik ga d'r vaker gebruik van maken.


9.4      uit 2977 beoordelingen

R. Gerritsen - Volkswagen (Oude pekela)
Mooi op tijd geholpen en reëel (helaas) eerst afgekeurd maa...

n.conijn - Mitsubishi (Doetinchem)
was heel mooi gedaan

d hofmans - Porsche (Hoofddorp)
top service

Lammers - Hyundai (Haarlem)
service uitstekend, doen wat je afspreekt ook bij de gar...

Snieder - Toyota (Hoorn)
Serivce is top, keurig opgehaald en teruggebracht. vroeg all...
Bekijk alle 2977 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt