apk_keuring

Onderhoud Bmw

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw

088 - 2222 000

9.5      Gemiddeld uit 3267 beoordelingen

N.C de Winter - Hyundai (Hellevoetsluis)
Prima service

Bert Stevens - Toyota (Utrecht)
Serviceright service was zoals altijd geweldig, mijn lastige...

D Zandgrond - Seat (Leeuwarden)
Goede en adequate afhandeling.

Anja Hondius - Citroen (Alkmaar)
Keurig verzorgd.

Hein vd Velden - Renault (Tilburg)
Snelle respons en inplanning. Daarna naar garage Zuid Oost a...
Bekijk alle 3267 beoordelingen.
Bmw onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Bmw

Bekijk de kosten voor uw Bmw onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Bmw onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Bmw onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Bmw op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Bmw onderhoud uw Bmw netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Bmw
Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.Onderhoud voor bmw:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Bmw modellen uitvoeren waaronder:


Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight:

J.H. van Ommen uit Tegelen (Bmw rijder)28-10-2017
Precies volgens afspraak. Goed overleg en keurig behandeld
John schoonheim uit Mijdrecht (Bmw rijder)26-10-2017
Goed.
Haklander uit Breda (Bmw rijder)24-10-2017
Vriendelijke mensen goede service
Andy de Wit uit Roden (Bmw rijder)05-10-2017
Redelijke prijs, auto is goed schoongemaakt. Zowel van buiten als binnen blinkend. Jammer vind ik wel dat de kwaliteit kan verschillen, aangezien elk servicepunt andere spullen gebruikt. Ik werd snel telefonisch geholpen en binnen 1,5 uur ontving ik een e-mail met datum en locatie. En precies zoals ik had gevraagd: zo snel mogelijk en met leenauto.
J.B. Bosch uit Leidschendam (Bmw rijder)04-10-2017
Zeer goed! Nette zaak met aardig personeel!
Schade is vakkundig hersteld.

   Bekijk uw voordelen

ServiceRight bedrijven

apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt