apk_keuring

Onderhoud Bmw

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw

Voordelen van ServiceRight

Bmw onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Bmw

Bekijk de kosten voor uw Bmw onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Bmw onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Bmw onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Bmw op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Bmw onderhoud uw Bmw netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Bmw
Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.Onderhoud voor bmw:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Bmw modellen uitvoeren waaronder:


Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Roy Soekias uit Gouda (Bmw rijder)26-01-2018
Ben uiterst tevreden hoe de garage mij als klant heeft behandelt. Plus de kennis over mijn wagen's probleem, het een en ander heeft uitgelegd. Probleem dat ik 4 jaar hebt door deze garage is opgelost. Twee garages hebben dit probleem niet kunnen oplossen. De Heer Gerrit de Vries is een uiterst bekwaam vakman. Plus het feit dat ze ook plaatwerk doen. Conclusie is dat ik een "GARAGE" heb gevonden voor Life. Thank you so much.
M. Smit uit Winschoten (Bmw rijder)23-01-2018
Super service! Snel geregeld, snel klaar en super netjes!
R.Boerties uit Enschede (Bmw rijder)19-01-2018
Werkt goed
Martin uit Dieren (Bmw rijder)15-01-2018
Communicatie zeer duidelijk. Alle afspraken nagekomen voor het vervangen van mijn koppelingsplaten, dus ik ga zeker nog eens gebruik maken van de diensten van ServiceRight.
van den Berg uit Tiel (Bmw rijder)29-11-2017
Goede service en snel. Zeer tevreden

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

Peter den Hartog - Renault ('s-Gravenhage)
Snel een afspraak bij goede garage in de buurt.

Ros - Renault (Gorinchem)
Dit was voor mij de eerste keer dat ik van de diensten van s...

E.E Lozano Garcia - Opel (Plaats)
Service zeer correct.

J.F. Siegmund - Renault (Utrecht)
Goede service, goede prijs, correcte afwikkeling.

A.koning - Peugeot (Terneuzen)
Snelle serves..
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt