Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud in Terneuzen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw z4 onderhoud in Terneuzen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw z4 onderhoud in Terneuzen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw z4 onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw z4 onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Terneuzen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw z4 onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw z4 onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw z4 onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw z4 wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Bmw z4 onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Bmw onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Bmw z4 op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Bmw z4 onderhoud uw Bmw z4 netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Bmw z4
Z4 is een model van het merk Bmw. Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.


Over Terneuzen
Terneuzen is een plaats gelegen in Zeeland. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight:

Martin uit Dieren (Bmw rijder)15-01-2018
Communicatie zeer duidelijk. Alle afspraken nagekomen voor het vervangen van mijn koppelingsplaten, dus ik ga zeker nog eens gebruik maken van de diensten van ServiceRight.
van den Berg uit Tiel (Bmw rijder)29-11-2017
Goede service en snel. Zeer tevreden
Sonotaroeno uit Tilburg (Bmw rijder)28-11-2017
De afspraak via serviceright gemaakt om de auto op te laten halen tussen 08:00-09:00 ivm een afgeronde knieoperatie. Helaas heb ik zelf moeten bellen naar de garage omdat ze om 09:45 de auto nog niet hadden opgehaald en ik om 10:00 een ander afspraak had. Nieuwe ophaal afspraak gemaakt om de auto na 11:00 op te halen. Om stipt 11:00 auto opgehaald en heeft mij vroeg in de middag gebeld ivm de reparatiekosten. Nu hebben ze het rechtgetrokken om 2 gebruikte banden met een goed profiel aan te bieden voor een zeer scherpe prijs. Dankzij serviceright liggen de kosten lager dan normaal, waarbij ik ook nog een tegoed kan aanbieden naar vriend of kennissen. Prima opgelost en zeker tevreden. Dit is de 2e keer dat ik gebruik maak van de diensten van serviceright en zal jullie ook aanbevelen bij anderen...
Trudy Koppes uit Wieringerwerf (Bmw rijder)28-11-2017
Super schone auto en zeer vriendelijk personeel
J.H. van Ommen uit Tegelen (Bmw rijder)28-10-2017
Precies volgens afspraak. Goed overleg en keurig behandeld

9.5      Gemiddeld uit 3369 beoordelingen

Martens - Volvo (Rosmalen)
Super service! Onze auto moest zsm gekeurd worden en Service...

PII Goudappel - Opel (Rockanje)
Auto op afgesproken tijd opgehaald met een oplegger. Netjes...

Sharlo - Opel (Enschede)
Top service, super snel (ochtend auto afgeleverd, voor het a...

Martijn - Mini (Rijswijk)
Prima service, de pick-up was wat te laat, maar dat kan een ...

Nol Hornix - Land Rover (Venlo)
Gemakkelijke en snelle service.
Bekijk alle 3369 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt