apk_keuring

Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

ServiceRight is bekend van RTL7
Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring
Airco Service actie prijs!
GRATIS landelijke ophaal-/aflever-service vanuit huis of werk.
Landelijk al meer dan 1500 garages
Grote beurt actie prijs + GRATIS wintercheck!
Kleine beurt actie prijs + GRATIS wintercheck!

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud in Terneuzen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw z4 onderhoud in Terneuzen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw z4 onderhoud in Terneuzen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw z4 onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw z4 onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Terneuzen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw z4 onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw z4 onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw z4 onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw z4 wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


Over Bmw z4
Z4 is een model van het merk Bmw. Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.


Over Terneuzen
Terneuzen is een plaats gelegen in Zeeland. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight:

C. vanZon uit Eindhoven (Bmw rijder)27-03-2015
Prima service !! Auto werd netjes volgens afspraak opgehaald om als nieuw terug te komen. Hij was echt weer als showroom conditie
R Kardol uit Vierpolders (Bmw rijder)25-03-2015
Makkelijk te regelen.
R.reitsma uit s-gravenhage (Bmw rijder)24-02-2015
Duidelijke procedure, snel en flexibel.
R van Berkel uit Den helder (Bmw rijder)28-11-2014
Ik werd erg snel terug gebeld om alle gegevens en de afspraak te verifiëren. Daardoor kon ik snel terecht om een APK te laten uitvoeren welke eveneens uitstekend is gedaan door de van den Born Garage in Den Helder! Mijn dank allemaal.
dm roggen uit Groningen (Bmw rijder)22-08-2014
wel goed ga door zo

ServiceRight 9.3      uit 729 beoordelingen

A.E. de Winter - Land Rover (Papendrecht)
Prima advies mbt de aankoopkeuring. Afhandeling verliep uite...

Van os - Opel (Pijnacker)
Goed geholpen zeer tevreden bedankt

H.C. van Ginneken - Land Rover (Sliedrecht)
Was even wennen. Maar komt vervolg.

Moll - Ford (Helmond)
Garagehouder was super aardig, ik werd zelfs met koffie en k...

S kalis - Honda (Ijmuiden)
De apkeuring was in minder dan een uurtje ingepland! Geen om...
Bekijk alle 729 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt de website van ServiceRight gebruik van cookies. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.