Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud in Terneuzen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw z4 onderhoud in Terneuzen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw z4 onderhoud in Terneuzen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw z4 onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw z4 onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Terneuzen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw z4 onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw z4 onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw z4 onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw z4 wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Bmw z4 onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Bmw onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Bmw z4 op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Bmw z4 onderhoud uw Bmw z4 netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Bmw z4
Z4 is een model van het merk Bmw. Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.


Over Terneuzen
Terneuzen is een plaats gelegen in Zeeland. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight:

D. Ruygrok uit Weesp (Bmw rijder)20-09-2017
Iets wat vertraging door miscommunicatie voor de rest service uitstekend
hans uit Roosendaal (Bmw rijder)05-09-2017
Poetsbeurt interieur netjes uitgevoerd conform de afspraak
A. Winman uit Nootdorp (Bmw rijder)24-08-2017
Ik ben uiterst tevreden omdat ik erg snel werd geholpen en omdat de gemaakte afspraken goed werden nagekomen.
P. van Kampen uit Noordwijk (Bmw rijder)24-08-2017
Conform afspraak. Prima.
Nick baan uit Hendrik-Ido-Ambacht (Bmw rijder)22-08-2017
Heel flexibel ik had niet aangeven dat ik wilde wachten maar dit werd gelijk opgelost en ze zijn gelijk met 2 man begonnen prijs was volgens afspraak en dat was het ook waar maak je het nog mee ik heb me garage gevonden echt vaklui

9.4      uit 3151 beoordelingen

willemijn apswoude - Skoda (Vogelenzang)
PRIMA GEREGELD, PRIMA BEDRIJF

Eijkemans - Hyundai (Boxtel)
Perfect

Gotink - Renault (Zaandam)
Duidelijke afspraken die goed werden nagekomen.

Anna Dekker - Chrysler (Klimmen)
Wat een service ! Mijn auto gratis thuis opgehaald en na re...

h.erkamps - Audi (Huizen)
helemaal tevreden moest dezelfde dag nog de auto gekeurd heb...
Bekijk alle 3151 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt