Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Bmw z4 in Terneuzen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Bmw z4 in Terneuzen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Bmw onderhoud in Terneuzen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Bmw z4 onderhoud in Terneuzen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Bmw z4 in Terneuzen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Bmw koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Bmw z4 onderhoud in Terneuzen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Bmw z4 onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Bmw z4 onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Terneuzen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Bmw z4 onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Bmw z4 onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Bmw z4 onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Bmw z4 wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Bmw z4 onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Bmw onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Bmw z4 op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Bmw z4 onderhoud uw Bmw z4 netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Bmw z4
Z4 is een model van het merk Bmw. Bayerische Motoren Werke, oftewel: BMW, een Duitse onderneming uit München die auto's enmotorfietsen produceert. De onderneming is samen met een fabriek en het BMW Museum gevestigd in München. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars en het bedrijf produceert ook automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.


Over Terneuzen
Terneuzen is een plaats gelegen in Zeeland. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat Bmw rijders zeggen over ServiceRight:

R. van Loon uit Roosendaal (Bmw rijder)03-09-2015
Prima service - vakkundig en uiterst correct ! Niet twijfelen - doen!!!
Guntenaar uit Vleuten (Bmw rijder)28-08-2015
Het boeken van onderhoud ging heel erg soepel. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat een goed autobedrijf is uitgezocht door ServiceRight en dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. En dat was helemaal perfect. Het geselecteerde autobedrijf haalde de auto volgens afspraak op en aan het einde van de dag kwam de auto terug; helemaal schoon gewassen zelfs. De auto rijdt weer als een zonnetje. Ik ben heel erg tevreden.
RAFAL uit Capelle aan den IJssel (Bmw rijder)14-08-2015
Snelle service. Vriendelijke service.
Dingemans uit Standdaarbuiten (Bmw rijder)03-08-2015
Prima
Van Nuland uit Enschede (Bmw rijder)18-06-2015
Snelle afspraak kunnen maken. Er is zorgvuldige check en uitgebreide telefonische rapportage

9.4      uit 1441 beoordelingen

Stout - Renault (Vierpolders)
De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen.

J. de Test - Porsche (Oostburg)
De APK keuring werd bijzonder netjes uitgevoerd, gebruik sto...

Bouwman - Bmw (Veenendaal)
Alles goed verzorgd, zal zeker nog eens gebruik maken van de...

Lisa - Bmw (Woerden)
Goed geregeld, prima geholpen

B Hobrink - Hyundai (Amsterdam)
Fijn dat de auto wordt opgehaald en kundige vaklieden die mi...
Bekijk alle 1441 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt