apk_keuring

Onderhoud Cadillac

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Cadillac

Voordelen van ServiceRight

Cadillac onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Cadillac

Bekijk de kosten voor uw Cadillac onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Cadillac onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Cadillac onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Cadillac via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Cadillac uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Cadillac koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Cadillac onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Cadillac onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Cadillac onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Cadillac onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Cadillac onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Cadillac onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Cadillac wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Cadillac onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Cadillac onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Cadillac op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Cadillac onderhoud uw Cadillac netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Cadillac
Cadillac De Amerikaans merk van luxeauto's. Het merk behoort Sinds 1909 tot het General Motors-concern. De auto’s van Cadillac worden vooral in deVerenigde Staten en Canada verkocht, daar staat de merknaam vooral voor hoge kwaliteit en veel luxe.Onderhoud voor cadillac:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Cadillac modellen uitvoeren waaronder:


Wat Cadillac rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


W. de Grood uit Barendrecht (Cadillac rijder)09-11-2015
Auto werd gehaald en gebracht, geen aanvullende kosten.
Driessen uit Sittard (Cadillac rijder)08-04-2013
Vond het toch wat lastig om mijn Cadillac online aan een autobedrijf toe te vertrouwen. Het is mij uiteindelijk prima bevallen en heb er zeker geen spijt van.
van der Voorne uit Wassenaar (Cadillac rijder)24-01-2013
Uitstekend geholpen.
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

E. Schreudering - Volvo (Goirle)
Snel tot afspraak kunnen komen. Met als mooie bijkomst dat m...

Schreven - Hyundai (Nijmegen)
Ik ben zeer tevreden, ze kwamen de auto op tijd ophalen en w...

van Meurs - Audi (Zoetermeer)
Ik moest mijn auto afleveren tussen 8 en 9, netjes om 8:15 b...

Kenan Korkmaz - Volvo (Nijmegen)
Kon meteen terecht. Duidelijke uitleg.

B. Tieauis - Renault (Raalte)
goed
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt