apk_keuring

Onderhoud Cadillac

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Cadillac

Voordelen van ServiceRight

Cadillac onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Cadillac

Bekijk de kosten voor uw Cadillac onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Cadillac onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Cadillac onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Cadillac?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Cadillac grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Cadillac zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Cadillac te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Cadillac goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Cadillac blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Cadillac bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Cadillac blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Cadillac krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Cadillac onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Cadillac wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Cadillac


Cadillac De Amerikaans merk van luxeauto's. Het merk behoort Sinds 1909 tot het General Motors-concern. De auto’s van Cadillac worden vooral in deVerenigde Staten en Canada verkocht, daar staat de merknaam vooral voor hoge kwaliteit en veel luxe.Onderhoud voor cadillac:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Cadillac modellen uitvoeren waaronder:


Wat Cadillac rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


W. de Grood uit Barendrecht (Cadillac rijder)09-11-2015
Auto werd gehaald en gebracht, geen aanvullende kosten.
Driessen uit Sittard (Cadillac rijder)08-04-2013
Vond het toch wat lastig om mijn Cadillac online aan een autobedrijf toe te vertrouwen. Het is mij uiteindelijk prima bevallen en heb er zeker geen spijt van.
van der Voorne uit Wassenaar (Cadillac rijder)24-01-2013
Uitstekend geholpen.
mandos uit Boxtel (Peugeot rijder)08-03-2018
alles conform afspraak, goede behandeling, net resultaat.
Tieleman uit Rotterdam (Citroen rijder)07-03-2018
Prima service, goed overleg over kosten naar aanleiding van de uitgevoerde APK-keuring.
Werkzaamheden die nodig waren dezelfde dag verricht.

9.5      Gemiddeld uit 3764 beoordelingen

Molenaar - Opel (Vaals)
zeer correct zeer tevreden

A.koning - Peugeot (Terneuzen)
Snelle serves..

Veenman - Hyundai (Rotterdam)
Goede service. Auto een dag later terug dan gepland maardat ...

Groenendijk - Opel (Dronten)
Ik ben zeer tevreden over de gang van zake en ook over het a...

H.J.Kevelam - Mercedes Benz (Bedum)
Geweldige service!
Bekijk alle 3764 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt