apk_keuring

Onderhoud Chevrolet

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Chevrolet

Voordelen van ServiceRight

Chevrolet onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Chevrolet

Bekijk de kosten voor uw Chevrolet onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Chevrolet onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Chevrolet onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Chevrolet?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Chevrolet grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Chevrolet zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Chevrolet te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Chevrolet goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Chevrolet blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Chevrolet bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Chevrolet blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Chevrolet krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Chevrolet onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Chevrolet wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Chevrolet


Chevrolet, wordt ook wel Chevy genoemd. De Amerikaans automerk is in 1911 opgericht in de Verenigde Staten. Het is de meest verkochte merk van General Motors en is dus ook eigendom van dit Concern.Onderhoud voor chevrolet:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Chevrolet modellen uitvoeren waaronder:


Wat Chevrolet rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


pirets uit Dordrecht (Chevrolet rijder)01-05-2018
Ik ben prima geholpen. Vriendelijke mensen en goede service.
Herles uit Amsterdam (Chevrolet rijder)01-03-2018
Op de dag van mijn afspraak, startte de auto helaas niet. Geen probleem, hij werd diezelfde dag nog opgehaald. In overleg met mij werd er een gepaste reparatie uitgevoerd. Eenmaal klaar, werd de auto ook weer netjes thuis gebracht. Ik ben dus zeer tevreden hierover en kan een ieder dit aanbevelen.
Manuel uit Mijdrecht (Chevrolet rijder)24-01-2018
Prima geregeld.
C. van Sint Annaland uit Dordrecht (Chevrolet rijder)14-12-2017
Duidelijk over de te maken extra kosten je wordt van te voren gebeld. Vriendelijke balie en medewerkers.
Nelle uit Kessel (Chevrolet rijder)30-10-2017
geweldige service!!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

r. arts - Toyota (Amstelveen)
alles goed

A. van Akkeren - Opel (Odijk)
Service was prima! Aardige ontvangst, goed werk en er werd o...

S Gigante - Volkswagen (Diemen)
Heel vriendelijke en goede service. Ben zeer tevreden.

Khoa - Audi (Amsterdam)
Goede service, grote onderhoudsbeurt was goed uitgevoerd, al...

P.M.A.Andringa - Volvo (Almere)
Meer dan prima, zeer snelle antwoorden en afspraakplanning. ...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt