apk_keuring

Onderhoud Chrysler

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Chrysler

Voordelen van ServiceRight

Chrysler onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Chrysler

Bekijk de kosten voor uw Chrysler onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Chrysler onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Chrysler onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Chrysler via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Chrysler uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Chrysler koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Chrysler onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Chrysler onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Chrysler onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Chrysler onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Chrysler onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Chrysler onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Chrysler wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Chrysler onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Chrysler onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Chrysler op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Chrysler onderhoud uw Chrysler netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Chrysler
Chrysler Werd in 1925 opgericht door Walter Chrysler in de Verenigde Staten.Samen met General Motors en Ford Motor Company behoort het bedrijf tot de Grote Drie in de VS. Chrysler kwam op 10 juni 2009 uit een surseance van betaling-procedure. Per juli 2011, is FIAT voor 53,3% eigenaar van Chrysler. Samen met General Motors werd Chrysler tijdens het begin van de kredietcrisis de ontvanger van financiële ondersteuning van de overheden van Canada en de Verenigde Staten.Onderhoud voor chrysler:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Chrysler modellen uitvoeren waaronder:


Wat Chrysler rijders zeggen over ServiceRight:

Stoel uit Schipluiden (Chrysler rijder)02-01-2018
Dachten goed mee
Hagen uit Goes (Chrysler rijder)01-12-2017
Service snel en met goed gevolg.
Hahury uit Amsterdam (Chrysler rijder)25-09-2017
Mijn verzoek om mijn auto te diagnosticeren werd binnen een mum van tijd geregeld.
Ik gaf aan dat ik de volgende dag al wenste dat mijn auto zo'n onderzoek kreeg, werd zonder veel poespas georganiseerd. Zo'n voorvarendheid heb ik nog nooit eerder mogen ervaren.
hagen uit Goes (Chrysler rijder)16-09-2017
Snelle service
H. Berends uit Hapert (Chrysler rijder)07-09-2017
Wij zijn zeer correct en heel hartelijk geholpen.De distributieriem is vervangen, wij zijn zeer tevreden! Wij raden jullie zeker bij vrienden/kennissen/collega's aan! Onze hartelijk dank!!

9.5      Gemiddeld uit 3369 beoordelingen

Hambuckers - Daihatsu (Alphen aan den Rijn)
De aankoopcheck is prima gegaan en ik werd goed geadviseerd ...

Veugelers - Opel (Weert)
Zeer tevreden, inmiddels voor het tweede jaar, over de servi...

A. de Jager - Renault (s-gravenhage)
De kosten zijn zeker lager dan bij de dealer. Goede service!...

spoelstra - Peugeot (Hengelo ov)
Erg vriendelijke en kundige monteurs. Duidelijke uitleg alg...

r Fleumer - Citroen (Wormer)
er kwamen een hoop reparatie kosten bij dus viel de prijs te...
Bekijk alle 3369 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt