apk_keuring

Onderhoud Chrysler

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Chrysler

Voordelen van ServiceRight

Chrysler onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Chrysler

Bekijk de kosten voor uw Chrysler onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Chrysler onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Chrysler onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Chrysler?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Chrysler grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Chrysler zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Chrysler te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Chrysler goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Chrysler blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Chrysler bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Chrysler blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Chrysler krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Chrysler onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Chrysler wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Chrysler


Chrysler Werd in 1925 opgericht door Walter Chrysler in de Verenigde Staten.Samen met General Motors en Ford Motor Company behoort het bedrijf tot de Grote Drie in de VS. Chrysler kwam op 10 juni 2009 uit een surseance van betaling-procedure. Per juli 2011, is FIAT voor 53,3% eigenaar van Chrysler. Samen met General Motors werd Chrysler tijdens het begin van de kredietcrisis de ontvanger van financiële ondersteuning van de overheden van Canada en de Verenigde Staten.Onderhoud voor chrysler:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Chrysler modellen uitvoeren waaronder:


Wat Chrysler rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


van Aardenne uit Renesse (Chrysler rijder)05-02-2018
Auto Flikweert in Burgh Haamstede heeft ons geweldig en zeer netjes geholpen! Aanrader!!!
Stoel uit Schipluiden (Chrysler rijder)02-01-2018
Dachten goed mee
Hagen uit Goes (Chrysler rijder)01-12-2017
Service snel en met goed gevolg.
Hahury uit Amsterdam (Chrysler rijder)25-09-2017
Mijn verzoek om mijn auto te diagnosticeren werd binnen een mum van tijd geregeld.
Ik gaf aan dat ik de volgende dag al wenste dat mijn auto zo'n onderzoek kreeg, werd zonder veel poespas georganiseerd. Zo'n voorvarendheid heb ik nog nooit eerder mogen ervaren.
hagen uit Goes (Chrysler rijder)16-09-2017
Snelle service

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Fokkens - Ford (Enschede)
Snelle en deskundige service.

H. Knoop - Honda (Nijmegen)
Goed gemaakt afspraken nagekomen

N. van Olderen - Suzuki (Haarlem)
Fantastisch geregeld. Helemaal blij!

Zuidgeest - Jaguar (Aalten)
Perfecte service, correct en op tijd! En misschien wel het b...

Godet - Opel (Almere)
Snel en goede service. Zeer klantvriendelijk
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt