apk_keuring

Onderhoud Citroen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Citroen

Voordelen van ServiceRight

Citroen onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Citroen

Bekijk de kosten voor uw Citroen onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Citroen onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Citroen onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Citroen?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Citroen grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Citroen zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Citroen te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Citroen goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Citroen blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Citroen bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Citroen blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Citroen krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Citroen onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Citroen wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Citroen


Citroen opgericht door André Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën.Onderhoud voor citroen:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Citroen modellen uitvoeren waaronder:


Wat Citroen rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


van Dongen uit Alkmaar (Citroen rijder)13-04-2018
Top service voor een duidelijke (scherpe) prijs.
H ten Veen uit Capelle aan den IJssel (Citroen rijder)29-03-2018
Goede service, de antwoorden op de vragen die ik stel zijn correct en het halen en terug brengen van de auto is al service op zicht.
Verwijk uit Zoetermeer (Citroen rijder)27-03-2018
Goede informatie
wat er de auto mankeert en duidelijk opgeven van de mankeert en duidelijk opgeven van kosten en reparatie netjes uitgevoerd en een nette behandeling. Chapeau.

R. De Haas uit BEUNINGEN GLD (Citroen rijder)23-03-2018
Goede service. Makkelijk omdat auto opgehaald en gebracht wordt. Afspraken worden prima nagekomen
Tieleman uit Rotterdam (Citroen rijder)07-03-2018
Prima service, goed overleg over kosten naar aanleiding van de uitgevoerde APK-keuring.
Werkzaamheden die nodig waren dezelfde dag verricht.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Anoniem - Volkswagen (Raamsdonksveer)
Service van Van Alphen in Made was perfect. Mijn hele auto g...

Berg - Kia (Lochem)
Fantastisch. Alles conform afspraak geregeld. Resultaat is o...

CJ Burrett - Volkswagen (Haarlem)
5 sterren

Hartog - Ford (Lopik)
Goeie service

Huber - Chevrolet (Stellendam)
Goed. Had lichte twijfel of men wist dat het een bi-fuel aut...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt