apk_keuring

Onderhoud Dacia

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Dacia

Voordelen van ServiceRight

Dacia onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Dacia

Bekijk de kosten voor uw Dacia onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Dacia onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Dacia onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Dacia?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Dacia grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Dacia zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Dacia te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Dacia goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Dacia blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Dacia bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Dacia blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Dacia krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Dacia onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Dacia wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Dacia


Dacia is een Roemeens automerk.Het Koreaanse Samsung behoort samen met dit merk tot de Franse Renault-groep. Dacia Lodgy is het nieuwste model (2012) dat Dacia produceerde. Nog altijd rijden er veel Dacia’s in Roemenië rond mede door dat Dacia nog erg bekend staat om de oudere modellen, die niet meer geproduceerd worden.Onderhoud voor dacia:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Dacia modellen uitvoeren waaronder:


Wat Dacia rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


knoops uit Sittard (Dacia rijder)24-11-2017
persoonlijk en goed uitgevoerd
P.F. Koorevaar uit Zoetermeer (Dacia rijder)24-04-2017
Had een eerdere afspraak bij een ander filiaal gemaakt. Deze is door de filiaalhouder niet nagekomen. Nieuwe afspraak bij deze filiaalhouder gemaakt. Werd ter bevestiging gebeld en bij aflevering auto door een medewerker naar dichtsbijzijnde OV punt gebracht. Auto was super schoon!
Erades uit Leiden (Dacia rijder)15-11-2016
prima geholpen .

hier een tevreden klant .
F. Boersma uit Sneek (Dacia rijder)23-07-2015
Alles gebeurde zoals afgesproken.
Henk Baars uit Gouda (Dacia rijder)10-07-2015
goede en vriendelijke service! En duidelijke afspraak. Ik kom weer terug (het is dan ook nog eens vlakbij)

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Mas'an - Volkswagen (Hoofddorp)
Snel en goed service

Vink - Daihatsu (Oss)
Werkt prima

J. Bronder - Audi (Naarden)
Prima service. Afspraken worden nagekomen. Auto werd op afge...

J Klinkhamer - Iveco (Groningen)
Eindelijk het gevoel dat je eerlijk behandeld wordt!

h. van der valk - Peugeot (Venlo)
Garage correct en efficiënt en deskundig.
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt