apk_keuring

Onderhoud Daewoo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Daewoo

Voordelen van ServiceRight

Daewoo onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Daewoo

Bekijk de kosten voor uw Daewoo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Daewoo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Daewoo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Daewoo?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Daewoo grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Daewoo zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Daewoo te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Daewoo goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Daewoo blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Daewoo bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Daewoo blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Daewoo krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Daewoo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Daewoo wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Daewoo


Daewoo de van oorsprong Zuid-Koreaans automerk komt voort uit National Motors. National Motors is in 1937 opgericht in Bupyeong-gu, Incheon. In 1962 veranderde National Motors in Saenara Motor.Onderhoud voor daewoo:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Daewoo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Daewoo rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Diego Rodrigues uit Hilversum (Daewoo rijder)26-02-2018
Het is tegenwoordig erg moeilijk om een goede, betrouwbare en klantvriendelijke garage te vinden. Dankzij serviceright heb ik hem gevonden. Deskundige diagnose én de reparatie kon ook meteen worden uitgevoerd. Helemaal top. Bedankt serviceright en bedankt autobedrijf De Hucht.
Westerhout uit Hardinxveld-Giessendam (Daewoo rijder)07-02-2018
Dit was de eerste keer via service right.
Goed bevallen.
Kwam bij een hele net te garage terecht.
Van der Lee in Bleskensgraaf, Toppie!
GJTiehuis uit Enschede (Daewoo rijder)24-08-2017
Ik ben zeer tevreden met de opdracht die is uit gevoerd door auto bedrijf BLENKE de af werking daar na was ook goed.

Met vriendelijke groet,
Geert tiehuis
Smith uit Baarn (Daewoo rijder)01-08-2017
Perfecte naleving van beloofde diensten. Zeer tevreden
Jack uit Veldhoven (Daewoo rijder)22-05-2017
bedrijf van de hoofd heeft keurig op tijd mijn auto opgehaald en ook weer netjes gerepareerd teruggebracht
uitstekend werk geleverd

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Donker - Volvo (Hengelo)
Prima voor elkaar

M. Mahmood - Volkswagen (s-gravenhage)
De Service die u heeft verleend was zeer goed.

hartog - Citroen (Papendrecht)
Prettig en de service van van Beest was prima.

bremer - Nissan (Hoogeveen)
goed

Jochems - Audi (Rucphen)
Prima, Alles is volgens afspraak verlopen.
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt