apk_keuring

Onderhoud Daihatsu

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Daihatsu

Voordelen van ServiceRight

Daihatsu onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Daihatsu

Bekijk de kosten voor uw Daihatsu onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Daihatsu onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Daihatsu onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Daihatsu?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Daihatsu grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Daihatsu zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Daihatsu te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Daihatsu goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Daihatsu blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Daihatsu bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Daihatsu blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Daihatsu krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Daihatsu onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Daihatsu wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Daihatsu


Daihatsu de Japanse automerk dat voor 51% eigendom van Toyota is. Daihatsu is erg bekend om zijn kleine stadsauto's. In het buitenland worden verschillende Daihatsu modellen verkocht onder de naam Perodua. Het bijzondere is dat het grootste deel van de auto’s die de Daihatsu-fabriek verlaten, geproduceert worden voor Toyota.Onderhoud voor daihatsu:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Daihatsu modellen uitvoeren waaronder:


Wat Daihatsu rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Vroegop uit Hellevoetsluis (Daihatsu rijder)02-05-2018
Snel en goed uitgevoerd
Oord uit Spui (Daihatsu rijder)20-09-2017
Zeer goed. Echt een aanrader. Ik weet zeker dat ik een volgende keer weer kies voor deze service. Prettig contact met de monteurs, goede voorlichting en uitleg. Echt top
S. Velting uit Heerlen (Daihatsu rijder)15-09-2017
de service is zeer goed
T.J.Heijkamp uit Nieuwegein (Daihatsu rijder)14-08-2017
Goed
Meijer uit Zoetermeer (Daihatsu rijder)19-06-2017
Prima, snel en niet verwacht. Eerste ervaring.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

w koring - Citroen (Barendrecht)
goed

B Hobrink - Hyundai (Amsterdam)
Fijn dat de auto wordt opgehaald en kundige vaklieden die mi...

Biesmans A.A.M. - Chevrolet (Stramproy)
heel goed geregeld goede service goede uitleg heb mijn beken...

van Rooijen - Renault (Utrecht)
Auto via Autobedrijf Presti een grote beurt/APK en het syste...

E. Deken - Citroen (Amstelveen)
goed
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt