apk_keuring

Onderhoud Dodge

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Dodge

Voordelen van ServiceRight

Dodge onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Dodge

Bekijk de kosten voor uw Dodge onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Dodge onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Dodge onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.





Wat houdt een grote beurt in voor uw Dodge?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Dodge grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Dodge zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Dodge te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Dodge goed is onderhouden.




Fabrieksgarantie van uw Dodge blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Dodge bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Dodge blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.



Uw Dodge krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.



Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Dodge onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Dodge wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.




Over Dodge


Dodge is een Amerikaans automerk dat in 1914 werd opgericht door John Francis Dodge en zijn broer Horace Elgin Dodge. Chrysler nam in 1928 het merk over en van 1998 tot 2007 maakte het deel uit van het Duitse concern DaimlerChrysler.



Onderhoud voor dodge:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Dodge modellen uitvoeren waaronder:


Wat Dodge rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


B. van Asten uit Deurne (Dodge rijder)02-11-2017
Een pro cleaning laten uitvoeren. De auto is keurig volgens afspraak opgehaald en diezelfde avond weer afgeleverd. Netjes werk geleverd, auto ziet er weer als nieuw uit!.
Ze waten vergeten mijn matten set terug in de auto te leggen, maar die hebben ze de dag erna keurig afgeleverd.
Een uitstekende service , ga zo door en blijf dit niveau hanteren dan ben ik zeker een terugkerende klant.

Groet Bart
Ton uit Pijnacker (Dodge rijder)25-09-2017
service en vakmanschap was prima, valt alleen altijd weer tegen als onverwachte gebreken gevonden worden.
H van de Rijk uit Hellevoetsluis (Dodge rijder)26-09-2016
Heel goed geregeld en ziet er als nieuw uit
michael lens uit Leiden (Dodge rijder)09-10-2015
top service snel klaar en nog goedkoper uit dan dat werdt aangegeven alles netjes in overleg. toppie !!!
S. Manno uit Uithoorn (Dodge rijder)10-04-2013
Lang gezocht naar experts op het gebied van Amerikaanse auto`s en dankzij Serviceright gekoppeld aan een echte VAKMAN! Bedankt!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

P. Lagas - Peugeot (Purmerend)
Ben zeer tevreden . Garage Zijp heeft reparatie aan de airco...

j.a.c. Peters - Hyundai (s-hertogenbosch)
werkt goed

N.Joubid - Mitsubishi (Didam)
goede service !!!

Hoetink - Peugeot (Almen)
Prima; op de afgesproken tijd klaar en geen bijkomende koste...

H. Kuijper - Mini (Maassluis)
Goed geregeld !
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt