apk_keuring

Onderhoud Ferrari

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Ferrari

Voordelen van ServiceRight

Ferrari onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Ferrari

Bekijk de kosten voor uw Ferrari onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Ferrari onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Ferrari onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Ferrari via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Ferrari uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Ferrari koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Ferrari onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Ferrari onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Ferrari onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Ferrari onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Ferrari onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Ferrari onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Ferrari wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Ferrari onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Ferrari onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Ferrari op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Ferrari onderhoud uw Ferrari netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Ferrari
Ferrari is een Italiaans automerk dat is gevestigd in Maranello, Italië. Ferrari is in 1929 opgericht als raceteam (Scuderia Ferrari) door Enzo Ferrari. 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatauto's onder de naam : Ferrari S.p.A. . Sinds het ontstaan van Ferrari wordt het bedrijf in een adem genoemd met de Formule 1 waarin vele successen behaald werden. Fiat houdt sinds 1969 90% van de aandelen in Ferrari.Onderhoud voor ferrari:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Ferrari modellen uitvoeren waaronder:


Wat Ferrari rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


S. Vrees - Laren uit Laren (Ferrari rijder)03-04-2013
Goed geregeld.
S. van Laren uit Panningen (Ferrari rijder)01-04-2013
Was op het begin erg huiverig, maar alles is PERFECT afgehandeld.
G. Dichthof uit Blaricum (Ferrari rijder)20-02-2013
Dank!
T. Drent uit Hoogeveen (Ferrari rijder)14-08-2012
Goede beleving
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

M. Coemans - Kia (Berg en Terblijt)
Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Bij bijzond...

R. Meerleveld - Volvo (Almere)
ik heb de reparatie nog niet laten uitvoeren. ik heb momente...

Bouwman - Bmw (Veenendaal)
Alles goed verzorgd, zal zeker nog eens gebruik maken van de...

John schoonheim - Bmw (Mijdrecht)
Goed.

Ursula van Gulik - Toyota (Breda)
eenvoudig in gebruik. Ook telefonisch klantvriendelijk
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt