apk_keuring

Onderhoud Ferrari

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Ferrari

Voordelen van ServiceRight

Ferrari onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Ferrari

Bekijk de kosten voor uw Ferrari onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Ferrari onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Ferrari onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Ferrari?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Ferrari grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Ferrari zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Ferrari te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Ferrari goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Ferrari blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Ferrari bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Ferrari blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Ferrari krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Ferrari onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Ferrari wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Ferrari


Ferrari is een Italiaans automerk dat is gevestigd in Maranello, Italië. Ferrari is in 1929 opgericht als raceteam (Scuderia Ferrari) door Enzo Ferrari. 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatauto's onder de naam : Ferrari S.p.A. . Sinds het ontstaan van Ferrari wordt het bedrijf in een adem genoemd met de Formule 1 waarin vele successen behaald werden. Fiat houdt sinds 1969 90% van de aandelen in Ferrari.Onderhoud voor ferrari:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Ferrari modellen uitvoeren waaronder:


Wat Ferrari rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


S. Vrees - Laren uit Laren (Ferrari rijder)03-04-2013
Goed geregeld.
S. van Laren uit Panningen (Ferrari rijder)01-04-2013
Was op het begin erg huiverig, maar alles is PERFECT afgehandeld.
G. Dichthof uit Blaricum (Ferrari rijder)20-02-2013
Dank!
T. Drent uit Hoogeveen (Ferrari rijder)14-08-2012
Goede beleving
peeters uit Schijndel (Alfa Romeo rijder)16-05-2018
gewoon handig, geen gedoe.
snel geregeld en de service was gewoon top!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

E.Pijpers - Volkswagen (Bunschoten-Spakenburg)
Uitstekend, aanvraag invullen en binnen no time een mail met...

W. Bergmans - Mercedes Benz (Geleen)
Ik ga de volgende keer weer terug naar deze garage. Ook met...

r van Dragt - Citroen (Bergen op Zoom)
Chapeau. In een woord geweldig, volgende keer laat ik het ze...

jh schleipen - Alfa Romeo (Gronsveld)
Sorry voor de late reactie. De auto is conform afspraak opge...

Pieter Bennenbroek - Mazda (Schalkhaar)
Goed en snel onderhoud geregeld. Verrassend bij welke garage...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt