apk_keuring

Onderhoud Fiat

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Fiat

Voordelen van ServiceRight

Fiat onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Fiat

Bekijk de kosten voor uw Fiat onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Fiat onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Fiat onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Fiat?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Fiat grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Fiat zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Fiat te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Fiat goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Fiat blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Fiat bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Fiat blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Fiat krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Fiat onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Fiat wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Fiat


FIAT, een acroniem dat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Fiat is een Italiaans industrieel concern en autofabrikant. De Fiat Group heeft belangen in uitgeverijen, diensten en het bouwen van machines voor massaproductie.Onderhoud voor fiat:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Fiat modellen uitvoeren waaronder:


Wat Fiat rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Kim-Ellen Potman uit Almelo (Fiat rijder)02-05-2018
Zeer goed!
Prins uit Naaldwijk (Fiat rijder)30-04-2018
Ideaal dat de auto wordt opgehaald en teruggebracht. Verder zeer tevreden over het onderhoud. Perfect geregeld.
Willems uit Wijchen (Fiat rijder)26-03-2018
Ontzettend goede service! Omdat we maar bepaalde tijden aanwezig zijn werd de auto opgehaald op een door ons gewenst tijdstip, en er was telefonisch overleg vanuit Traa bij extra werk. Vriendelijk, service gericht, en niet onbelangrijk; een goed resultaat!
heerschop uit Eemnes (Fiat rijder)21-03-2018
Prima service
Scholtens uit Hoogeveen (Fiat rijder)21-03-2018
Snelle reparatie en vriendelijk personeel!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

astrid eekhof - Opel (Leidschendam)
goede service vriendelijke service

B. Garretsen - Renault (Annerveenschekanaal)
Prima geregeld!

Van Leeuwen - Audi (Eibergen)
Hartelijk te woord gestaan. Er wordt met je meegedacht. Goed...

B. van den Bos - Mazda (Urk)
deskundig en zeer beleefd afgehandeld

Van der lans - Opel (Hellevoetsluis)
Goede en snelle Service
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt