apk_keuring

Onderhoud Ford

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Ford

Voordelen van ServiceRight

Ford onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Ford

Bekijk de kosten voor uw Ford onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Ford onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Ford onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Ford?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Ford grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Ford zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Ford te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Ford goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Ford blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Ford bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Ford blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Ford krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Ford onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Ford wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Ford


Ford Motor Company de Amerikaans automobielconcern dat onder andere auto's bouwt onder de naam Ford, die wereldwijd wordt verkocht.
Ook omvat het bedrijf de Amerikaanse luxemerk Lincoln. Met ingang van 4 januari 2011 werd Het Amerikaanse merk Mercury opgeheven.Onderhoud voor ford:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Ford modellen uitvoeren waaronder:


Wat Ford rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


roel van tilburg uit Assen (Ford rijder)25-04-2018
Goed geregeld, zelfde dag geholpen door professionals.
Albert Brouwer uit Gasselternijveen (Ford rijder)20-04-2018
Had de auto aangeboden voor interieurreiniging. Bij aflevering was hij zelfs rondom gewassen. Superservice!
j jankiewicz uit Oostwold (Ford rijder)19-04-2018
uitstekende service bij garage bedrijf hebels in hellum.
tydens het wachten een lekker bakje koffie.
echt een aanrader deze service
oprecht mijn dank
Lars van der Heijden uit Amersfoort (Ford rijder)13-03-2018
Prima service , snel geholpen. Fijn dat er n haal en brengservice is
A Wojciechowski uit Landgraaf (Ford rijder)05-03-2018
Snel en alles goed

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Hunter - Opel (Amersfoort)
Goede service en aandacht voor de auto

Sophie Wiewel - Kia (Rotterdam)
Snel en zakelijk. Prettig dat alles mogelijk is

D Rosiek-Boedhoe - Volkswagen (Groningen)
De service is super. Ben erg tevreden.

Spoler - Suzuki (Wierden)
Prima!

Yashna Splinter - Suzuki (Etten-Leur)
Goede servicešŸ‘
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt