apk_keuring

Onderhoud Honda

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Honda

Voordelen van ServiceRight

Honda onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Honda

Bekijk de kosten voor uw Honda onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Honda onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Honda onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Honda?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Honda grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Honda zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Honda te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Honda goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Honda blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Honda bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Honda blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Honda krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Honda onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Honda wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Honda


Honda is een Japanse fabrikant van auto's,motorfietsen, en scooters. Ook maakt Honda ATV's, elektrische generatoren, watersportmachines, tuinmachines en heeft het bedrijf ook een bekend robotonderzoeksprogramma.Onderhoud voor honda:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Honda modellen uitvoeren waaronder:


Wat Honda rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Zaiber bhaggoe uit Amsterdam (Honda rijder)01-05-2018
Goede service en klantvriendelijk
Heuvelink uit Den Helder (Honda rijder)26-04-2018
Snelle goede service.
Voor herhaling vatbaar
Ballegooijen uit Nieuw-Lekkerland (Honda rijder)29-03-2018
Goed en vriendelijk
H. Knoop uit Nijmegen (Honda rijder)16-03-2018
Goed gemaakt afspraken nagekomen
De Jong uit Velserbroek (Honda rijder)07-02-2018
Vriendelijke mexewerkers en erg servicegericht.
Ondanks levering verkeerde remblokken hebben ze er alles aan gedaan om mijn auto dezelfde dag klaar te hebben.
Dit was nodig ivm mijn reis naar Costa Rica.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Warries - Toyota (Nieuwegein)
Snelle heldere communicatie en duidelijke prijsopgaaf. Repar...

L Torn - Mercedes Benz (Bavel)
Niet alle dofheid kon (achteraf) worden weggepolijst, helaas...

Freitas - Audi (Nijmegen)
All ok, quick and on time.

De Bruijn - Toyota (Almere)
Eerst via website gekeken wat eea zou kosten. Voor specifiek...

TJJ van de Pol - Nissan (Asten)
vriendelijk efficient en correct
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt