apk_keuring

Onderhoud Hummer

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Hummer

Voordelen van ServiceRight

Hummer onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Hummer

Bekijk de kosten voor uw Hummer onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Hummer onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Hummer onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Hummer?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Hummer grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Hummer zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Hummer te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Hummer goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Hummer blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Hummer bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Hummer blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Hummer krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Hummer onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hummer wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Hummer


Hummer De eerdere automerk van General Motors. In juli 1979 werd de voertuigenpark van de Amerikaanse leger vernieuwd. Het was daarbij de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot een algemeen inzetbaar terreinvoertuig. De Amerikaanse regering had de drie grooteste automerken de opdracht gegeven een prototype te maken. deze drie automerken waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.Onderhoud voor hummer:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Hummer modellen uitvoeren waaronder:


Wat Hummer rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


L. Troost uit Reeuwijk (Hummer rijder)10-04-2013
Goedkoper dan verwacht
G. Graan uit Emmeloord (Hummer rijder)07-04-2013
Aardige mensen, goed geregeld. Bedankt.
B. van Voren uit Bloemendaal (Hummer rijder)30-03-2013
Top.
mandos uit Boxtel (Peugeot rijder)08-03-2018
alles conform afspraak, goede behandeling, net resultaat.
Tieleman uit Rotterdam (Citroen rijder)07-03-2018
Prima service, goed overleg over kosten naar aanleiding van de uitgevoerde APK-keuring.
Werkzaamheden die nodig waren dezelfde dag verricht.

9.5      Gemiddeld uit 3575 beoordelingen

D.Rashid - Mercedes Benz (Almere)
Dit is de 4e keer dat ik via serviceright mijn onderhoud inb...

c.schuurman - Hymer (IJsselstein)
Erg prettig geholpen. Hoge kosten maar reeël. Komen volgen...

graaf - Peugeot (Hoogvliet Rotterdam)
Hele aardige eigenaar en super service!

B. van Veenendaal - (Valkenswaard)
Zeer snel en goed geholpen! Goede service, vriendelijk en te...

M.W.J. Vreven - Smart (Duizel)
Fijne garage uitgekozen. vriendelijk aan telefoon en correct...
Bekijk alle 3575 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt