apk_keuring

Onderhoud Hummer

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Hummer

Voordelen van ServiceRight

Hummer onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Hummer

Bekijk de kosten voor uw Hummer onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Hummer onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Hummer onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Hummer via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Hummer uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Hummer koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Hummer onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Hummer onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Hummer onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Hummer onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Hummer onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Hummer onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hummer wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Hummer onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Hummer onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Hummer op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Hummer onderhoud uw Hummer netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Hummer
Hummer De eerdere automerk van General Motors. In juli 1979 werd de voertuigenpark van de Amerikaanse leger vernieuwd. Het was daarbij de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot een algemeen inzetbaar terreinvoertuig. De Amerikaanse regering had de drie grooteste automerken de opdracht gegeven een prototype te maken. deze drie automerken waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.Onderhoud voor hummer:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Hummer modellen uitvoeren waaronder:


Wat Hummer rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


L. Troost uit Reeuwijk (Hummer rijder)10-04-2013
Goedkoper dan verwacht
G. Graan uit Emmeloord (Hummer rijder)07-04-2013
Aardige mensen, goed geregeld. Bedankt.
B. van Voren uit Bloemendaal (Hummer rijder)30-03-2013
Top.
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

O.A.R. Kreekel - Volkswagen (Enschede)
Redelijk snel

Keereweer - Peugeot (Bergen op Zoom)
Het enige nadeel is dat er contant betaald moet worden

acbresser - Kia (Hoofddorp)
zoals ik het nu zie zijn de gemaakte afspraken na gekomen.ne...

Matthijs Lagerwey - Peugeot (Utrecht)
Goede service, duidelijke prijsstelling

Ariens - Seat (Heesch)
Top
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt