apk_keuring

Onderhoud Hyundai

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Hyundai

Voordelen van ServiceRight

Hyundai onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Hyundai

Bekijk de kosten voor uw Hyundai onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Hyundai onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Hyundai onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Hyundai via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Hyundai uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Hyundai koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Hyundai onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Hyundai onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Hyundai onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Hyundai onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Hyundai onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Hyundai onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hyundai wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Hyundai onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Hyundai onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Hyundai op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Hyundai onderhoud uw Hyundai netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Hyundai
Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea. In Zuid-Korea werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford (Hyundai is Koreaans voor moderniteit).
Het gevolg daarvan was het onstaan van een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse bedrijf Kia (concurrent) over. Nu vormen ze samen de Hyundai Kia Automotive Group.Onderhoud voor hyundai:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Hyundai modellen uitvoeren waaronder:


Wat Hyundai rijders zeggen over ServiceRight:

A. Thakoerdien uit 's-Gravenhage (Hyundai rijder)20-09-2017
positief goed geholpen alleen kon het goedkoper voor de werkzaamheden wat er uitgevoerd werd
Keijzer uit Volendam (Hyundai rijder)23-08-2017
Ik vond het gewoon helemaal top
D.G.Meijer uit Ugchelen (Hyundai rijder)27-07-2017
service right is handig omdat je zelf niet op zoek hoeft naar een goede garage met een goede prijs.Jjammer alleen dat de eerst uitgekozen garage al binnen 2 uur belde "het onderhoud niet voor die prijs te kunnen uitvoeren omdat hij het ältijd op een andere manier doet" ( met extra dingen die ik niet wilde en niet in de offerte vermeld werden) Na terugkoppeling naar service right werd er dezelfde middag een andere garage toegewezen en het onderhoud volgens offerte uitgevoerd.
C.A. van Wingerden uit Giessenburg (Hyundai rijder)20-06-2017
Prima service, volledig uitgevoerd tegen nette prijs!
B. van den Braak uit Tiel (Hyundai rijder)13-06-2017
Prima doorverwezen naar een garage in de buurt. Goede service en wellicht hebben ze een klant erbij gekregen voor de reguliere onderhoudsbeurten.


9.4      uit 3151 beoordelingen

jeroen nieuwpoort - Hyundai (Delft)
Top bedrijf Eerlijk vriendelijk top service :)

Hj. Schuitema - Volkswagen (Delfzijl)
ben super geholpen

Kenan Korkmaz - Volvo (Nijmegen)
Kon meteen terecht. Duidelijke uitleg.

E. R. Starke - Kia (Rijswijk zh)
Prima service! Auto werd tijdig opgehaald en gebracht.

Salden - Skoda (Geleen)
Matig
Bekijk alle 3151 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt