apk_keuring

Onderhoud Hyundai

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Hyundai

Voordelen van ServiceRight

Hyundai onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Hyundai

Bekijk de kosten voor uw Hyundai onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Hyundai onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Hyundai onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Hyundai via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Hyundai uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Hyundai koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Hyundai onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Hyundai onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Hyundai onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Hyundai onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Hyundai onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Hyundai onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hyundai wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Hyundai onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Hyundai onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Hyundai op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Hyundai onderhoud uw Hyundai netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Hyundai
Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea. In Zuid-Korea werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford (Hyundai is Koreaans voor moderniteit).
Het gevolg daarvan was het onstaan van een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse bedrijf Kia (concurrent) over. Nu vormen ze samen de Hyundai Kia Automotive Group.Onderhoud voor hyundai:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Hyundai modellen uitvoeren waaronder:


Wat Hyundai rijders zeggen over ServiceRight:

B. van den Braak uit Tiel (Hyundai rijder)13-06-2017
Prima doorverwezen naar een garage in de buurt. Goede service en wellicht hebben ze een klant erbij gekregen voor de reguliere onderhoudsbeurten.
Eijkemans uit Boxtel (Hyundai rijder)08-06-2017
Perfect
Peter Kruidenier uit Vlaardingen (Hyundai rijder)01-06-2017
Helemaal goed gegaan. Zelfs extra service mogen ontvangen via het vervangen van een kapotte remlicht en een slangetje dat lekte.
Theo uit Nieuwegein (Hyundai rijder)31-05-2017
Goede service is oke
J. B. van der Stel uit Ulicoten (Hyundai rijder)16-05-2017
Is heel goed gegaan , Bedankt


9.4      uit 2784 beoordelingen

B. Hendriks - Fiat (Krommenie)
De partner van Serviceright heeft mij prima geholpen.

FH Woning - Renault (Zeist)
Op zich prima.

J. Jansen - Hyundai (Noorbeek)
Snelle services, maar een rekening die met een vork is gesch...

Scheening - Fiat (Joure)
De auto zeer vakkkundig gereinigd en dat voor deze prijs👍...

Carlo timmermans - Porsche (Halsteren)
Snelle makkelijke service., goede vakkundige garage vriendel...
Bekijk alle 2784 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt