apk_keuring

Onderhoud Hyundai

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Hyundai

Voordelen van ServiceRight

Hyundai onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Hyundai

Bekijk de kosten voor uw Hyundai onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Hyundai onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Hyundai onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Hyundai?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Hyundai grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Hyundai zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Hyundai te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Hyundai goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Hyundai blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Hyundai bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Hyundai blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Hyundai krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Hyundai onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hyundai wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Hyundai


Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea. In Zuid-Korea werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford (Hyundai is Koreaans voor moderniteit).
Het gevolg daarvan was het onstaan van een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse bedrijf Kia (concurrent) over. Nu vormen ze samen de Hyundai Kia Automotive Group.Onderhoud voor hyundai:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Hyundai modellen uitvoeren waaronder:


Wat Hyundai rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Franken uit Tilburg (Hyundai rijder)06-04-2018
prima geregeld en geen extra kosten
M.Hoefnagels uit Fijnaart (Hyundai rijder)26-03-2018
Heel goede service en vooraf gebeld wat er was gevonden en dan prijs afgespoken.
Prima dik tevreden
A.O. Blomsma uit Assen (Hyundai rijder)06-03-2018
Vriendelijke ontvangst, leeshoek, koffie, snel klaar en niet duur. Een dag later nog steeds vriendelijk toen ik een vraag over de klus had. Kortom prima.
Chris Meijering uit Almere (Hyundai rijder)27-02-2018
Nette service en kundige mensen. Goede uitleg en scherpe prijzen.
J. Blom uit Gouda (Hyundai rijder)16-02-2018
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze service. Voor de Garage van Dam is het ook nieuw. Vakkundige mensen en prettige sfeer. Kreeg een leen fiets en auto was op tijd klaar.

9.5      Gemiddeld uit 4251 beoordelingen

Sylvia Hadders - Opel (Zuidbroek)
I was pleasantly surprise by the great job done on our v...

Patrick Baas - Toyota (Druten)
Mijn auto was zelfs gewassen! Helemaal top!

E.J van Bree - Alfa Romeo (Rotterdam)
Vriendelijk, enthousiast en klantgericht contact.

Vanderheyden - Renault (Heemstede)
Heel snel afspraak kunnen regelen.

Kramer - Ford (Biddinghuizen)
zeer tevreden zeer goeden garage
Bekijk alle 4251 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt