apk_keuring

Onderhoud Jaguar

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Jaguar

Voordelen van ServiceRight

Jaguar onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Jaguar

Bekijk de kosten voor uw Jaguar onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Jaguar onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Jaguar onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.





Wat houdt een grote beurt in voor uw Jaguar?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Jaguar grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Jaguar zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Jaguar te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Jaguar goed is onderhouden.




Fabrieksgarantie van uw Jaguar blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Jaguar bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Jaguar blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.



Uw Jaguar krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.



Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Jaguar onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Jaguar wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.




Over Jaguar


Jaguar Cars de autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van de meest luxe auto's. In 1990 heeft de Ford Motor Company Jaguar Cars overgenomen. Naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin - ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.



Onderhoud voor jaguar:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Jaguar modellen uitvoeren waaronder:


Wat Jaguar rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Bremmer uit Huissen (Jaguar rijder)29-01-2018
Na aanmelding al snel een ingeplande beurt bij een garage. Eerst gecheckt of deze garage goed aangeschreven staat, Dat was zo. Er moest als extra remvloeistof worden vervangen. De garage heeft van tevoren mij gebeld met een prijsvermelding en of ik akkoord ging. Netjes.Verder geen verrassingen of tegenvallers. De garage wist ook precies het onderhoudsschema van mijn auto, terwijl dit niet hun eigen merk is.
zoutewelle uit Breda (Jaguar rijder)03-11-2017
goede service
P.Silvester uit Rotterdam (Jaguar rijder)15-09-2017
Service right stelt zich enigszins terughoudend op. Kan op zich goed zijn, maar ik ben slechts eenmaal benaderd, nadat ik een offerte had aangevraagd.
De offerte klopte helaas niet, want naast de distributieriem hoefde de waterpomp bij mij niet vervangen te worden, tomdat deze niet door de distributieriem wordt aangedreven. Hij is echter wel in de offerte meegenomen.
Mijn vraag of de loop- en spanrolinclusief was, werd met nee beantwoord. Dat waren aparte onderdelen en die zou ik ook apart moeten betalen. Ook deze onderdelen echter waren inclusief bij Autiservice Roadrunner te Rotterdam Ommoord.
Kleine slordigheidjes derhalve van de helpdesk, maar zoals jullie al aangeven staat de service bij jullie voorop en kan dit meegenomen worden in de evaluatie.
Mvg Paul Silvester
Jallow uit Almere (Jaguar rijder)09-08-2017
Contact was goed en duidelijk. Uw naam is het absoluut waard. ' ServiceRight' voor ' Juiste Service '.
van Vledder uit Ijsselstein ut (Jaguar rijder)13-03-2017
Goed op de hoogte gehouden van hele proces.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

v g torenstra - Volkswagen (Swifterbant)
Goed en netjes afgehandeld ... Ook ondanks meer werk nog dez...

h. fahle - Peugeot (Leiden)
Fantastisch ! ging met nare deuk naar Ton van der Meer en me...

G. Venix-De Graaf - Suzuki (Haarlem)
Prima service, fijn dat de auto opgehaald wordt.

RJJM Camp - Land Rover (Heerlen)
Zeer tevreden

van de Weetering - Bmw (Vlaardingen)
perfect, ga zo door !
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt