apk_keuring

Onderhoud Jaguar

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Jaguar

088 - 2222 000

9.5      Gemiddeld uit 3267 beoordelingen

Bakker - Hyundai (Rotterdam)
Inmiddels heb ik de recentie gedeeld en zelfs een andere kla...

zonneveld - Citroen (Utrecht)
Vriendelijk geholpen en goede service was ook erg blij met d...

Groothuis - Mazda (Amsterdam)
Correct, vlot, makkelijk te regelen. Garage bedrijf dicht in...

Wuts - Mazda (Rotterdam)
Zeer goed geregeld. Kon in de middag nog een afspraak maken ...

johan veldman - Seat (Lelystad)
totaal goede service in alles wat gevraagd is en meer zelfs
Bekijk alle 3267 beoordelingen.
Jaguar onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Jaguar

Bekijk de kosten voor uw Jaguar onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Jaguar onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Jaguar onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Jaguar via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Jaguar uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Jaguar koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Jaguar onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Jaguar onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Jaguar onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Jaguar onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Jaguar onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Jaguar onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Jaguar wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Jaguar onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Jaguar onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Jaguar op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Jaguar onderhoud uw Jaguar netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Jaguar
Jaguar Cars de autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van de meest luxe auto's. In 1990 heeft de Ford Motor Company Jaguar Cars overgenomen. Naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin - ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.Onderhoud voor jaguar:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Jaguar modellen uitvoeren waaronder:


Wat Jaguar rijders zeggen over ServiceRight:

P.Silvester uit Rotterdam (Jaguar rijder)15-09-2017
Service right stelt zich enigszins terughoudend op. Kan op zich goed zijn, maar ik ben slechts eenmaal benaderd, nadat ik een offerte had aangevraagd.
De offerte klopte helaas niet, want naast de distributieriem hoefde de waterpomp bij mij niet vervangen te worden, tomdat deze niet door de distributieriem wordt aangedreven. Hij is echter wel in de offerte meegenomen.
Mijn vraag of de loop- en spanrolinclusief was, werd met nee beantwoord. Dat waren aparte onderdelen en die zou ik ook apart moeten betalen. Ook deze onderdelen echter waren inclusief bij Autiservice Roadrunner te Rotterdam Ommoord.
Kleine slordigheidjes derhalve van de helpdesk, maar zoals jullie al aangeven staat de service bij jullie voorop en kan dit meegenomen worden in de evaluatie.
Mvg Paul Silvester
Jallow uit Almere (Jaguar rijder)09-08-2017
Contact was goed en duidelijk. Uw naam is het absoluut waard. ' ServiceRight' voor ' Juiste Service '.
van Vledder uit Ijsselstein ut (Jaguar rijder)13-03-2017
Goed op de hoogte gehouden van hele proces.
H. Cas uit Prinsenbeek (Jaguar rijder)13-03-2017
Perfecte service
Alles volgens afspraak gedaan auto werd thuis opgehaald en na reparatie weer netjes voor de deur gezet .Top !!
Vijver uit Bennebroek (Jaguar rijder)10-10-2016
prima service.had alleen vette pech met onderdelen van elders. 1 week geduurd

   Bekijk uw voordelen

ServiceRight bedrijven

apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt