apk_keuring

Onderhoud Jeep

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Jeep

Voordelen van ServiceRight

Jeep onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Jeep

Bekijk de kosten voor uw Jeep onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Jeep onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Jeep onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Jeep?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Jeep grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Jeep zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Jeep te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Jeep goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Jeep blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Jeep bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Jeep blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Jeep krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Jeep onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Jeep wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Jeep


De Jeep is een van oorspronkelijk Amerikaanse origine. De Jeep is een vierwielig ongeveer ter hoogtte van een personenauto door een motor aangedreven voertuig met een voor- en een achterbank.Onderhoud voor jeep:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Jeep modellen uitvoeren waaronder:


Wat Jeep rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Verboekend uit Wouwse Plantage (Jeep rijder)16-12-2017
Snelle service en korte wachttijd voor een kleine onderhoudsbeurt. Volgende keer weer via ServiceRight. Niet duur t.o.v. merkdealer prijzen
Ahmed metwalli uit Baarn (Jeep rijder)25-07-2017
Service was goed
A Hidding uit Berg en Terblijt (Jeep rijder)13-11-2016
Deskundig, bereikbaar en vriendelijk. Ik kan niet beter wensen.
Daniël uit Rotterdam (Jeep rijder)07-09-2016
Goed en eerlijk service!
R. de Jong uit Bergen (NH) (Jeep rijder)10-02-2016
Buitengewoon prettig verlopen allemaal. Haal- en brengservice is top; goed concurrerende prijs voor grote beurt inclusief APK.
Helaas sprake van enkele aanvullende werkzaamheden, maar ook daarvoor werden redelijke prijzen in rekening gebracht.
Al met al goed gevoel overgehouden aan deze onderhoudsbeurt. Kosten beurt en extra werk bedroegen uiteindelijk afgerond € 630.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Ron de Leeuw - Fiat (Driebergen-Rijsenburg)
Prima service, gratis leenauto en kosten conform opgave.

L&B Schildersbedrijf - Volkswagen (Almelo)
Wat is gevraagd, is geleverd.

Stefan van Rossum - Audi (Beverwijk)
Service prima, prijs wel hoger als offerte doch dat bleek no...

Swartz - Audi (Capelle aan den ijssel)
Perfecte service en vakkundige reparatie.

Ronald de Groot - Opel (Barendrecht)
Uitstekend. Mijn auto zag en rook weer als nieuw.
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt