apk_keuring

Onderhoud Kia

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Kia

Voordelen van ServiceRight

Kia onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Kia

Bekijk de kosten voor uw Kia onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Kia onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Kia onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Kia?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Kia grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Kia zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Kia te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Kia goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Kia blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Kia bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Kia blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Kia krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Kia onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Kia wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Kia


Kia Motors de Zuid-Koreaans automerk, dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. Het bedrijf houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en productie van Kia personenauto's en bedrijfswagens. Kia Motors heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea en één in Slowakije.Onderhoud voor kia:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Kia modellen uitvoeren waaronder:


Wat Kia rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


F.C.'t Hart uit Leiden (Kia rijder)04-05-2018
Snel uitgevoerd zonder problemen.
W. Leijten uit Helmond (Kia rijder)05-04-2018
Prima service
Booij uit Eindhoven (Kia rijder)22-03-2018
Goede ontvangst in de garage, netjes vriendelijk en voorkomend. keurig gebeld door de garage en een perfecte afhandeling. Ik ben zeer tevreden
W Bagijn uit Duiven (Kia rijder)09-03-2018
Ben correct geholpen. Goede informatie. Garage had net geheel volgens plan mijn beurt uit gevoerd. Seviceright gebeld en hebben het voor mij opgelost. Dank u wel.
Timmer uit Dordrecht (Kia rijder)27-02-2018
Vriendelijl ontvangen. Volgens afspraak schoongemaakt en gepoetst. Auto keurig teruggebracht, mijn cijfer een 10. Auto is als nieuw.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

JG scutcher - Kia (Vlaardingen)
Wij vonden het een uitstekende service en komen graag bij u ...

Jaap van Arkel - Suzuki (Hillegom)
Afspraak was makkelijk gemaakt. Snel en goed te regelen. ...

R. Meijer - Citroen (Groningen)
Zeer persoonlijke benadering met brengen en halen en nabelle...

EJV van Ommen
Prima service en snel

R.E.J. Jansen - Ford (Amersfoort)
eerste keer geprobeerd, uitstekend bevallen zeker dat ze de ...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt