apk_keuring

Onderhoud Lancia

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lancia

Voordelen van ServiceRight

Lancia onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lancia

Bekijk de kosten voor uw Lancia onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Lancia onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lancia onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Lancia?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Lancia grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Lancia zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Lancia te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Lancia goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Lancia blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Lancia bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Lancia blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Lancia krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Lancia onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lancia wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Lancia


Lancia is een Italiaans auto en vrachtwagen merk en onderdeel van de FIAT-groep. Het begon toen Vincenzo Lancia besloot om een motorbedrijf te starten. Samen met zijn partner Claudio Fogolin, die hij bij FIAT had ontmoet. In september 1907 is hun eerste auto, de Alpha klaar.Onderhoud voor lancia:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Lancia modellen uitvoeren waaronder:


Wat Lancia rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Appelman uit Opmeer (Lancia rijder)28-06-2017
goede service fijn geholpen
Wolbink uit Haarlem (Lancia rijder)22-05-2017
goede service. Betrouwbaar.
EMN Van der Vegt uit Nieuwegein (Lancia rijder)03-01-2014
Prima service, hoop meer gebruik te maken van jullie service.
A. de Vries uit Olst (Lancia rijder)13-11-2013
Uitstekend
peeters uit Schijndel (Alfa Romeo rijder)16-05-2018
gewoon handig, geen gedoe.
snel geregeld en de service was gewoon top!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Wiltink - Peugeot (Harlingen)
Een prima aanbiedingsprijs voor een grote beur. Ik had het b...

H. Gerards - Infiniti (Maastricht)
Correct en snel.

Y. Bos - Peugeot (Amsterdam)
goede service,zowel van serviceright als van westergarage am...

H.J. B. - Mercedes (Veldhoven)
prima! kan deze manier voor autoonderhoud aanbevelen!

Astrid - Volkswagen (Tilburg)
Prettige communicatie en snelle service.
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt