apk_keuring

Onderhoud Lancia

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lancia

Voordelen van ServiceRight

Lancia onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lancia

Bekijk de kosten voor uw Lancia onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Lancia onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lancia onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Lancia via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Lancia uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Lancia koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Lancia onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Lancia onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Lancia onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Lancia onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Lancia onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Lancia onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lancia wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Lancia onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Lancia onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Lancia op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Lancia onderhoud uw Lancia netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Lancia
Lancia is een Italiaans auto en vrachtwagen merk en onderdeel van de FIAT-groep. Het begon toen Vincenzo Lancia besloot om een motorbedrijf te starten. Samen met zijn partner Claudio Fogolin, die hij bij FIAT had ontmoet. In september 1907 is hun eerste auto, de Alpha klaar.Onderhoud voor lancia:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Lancia modellen uitvoeren waaronder:


Wat Lancia rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Appelman uit Opmeer (Lancia rijder)28-06-2017
goede service fijn geholpen
Wolbink uit Haarlem (Lancia rijder)22-05-2017
goede service. Betrouwbaar.
EMN Van der Vegt uit Nieuwegein (Lancia rijder)03-01-2014
Prima service, hoop meer gebruik te maken van jullie service.
A. de Vries uit Olst (Lancia rijder)13-11-2013
Uitstekend
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

van.Nieulande - Toyota (Hulst)
Precies wat ik verwachtte..

Both - Peugeot (Capelle aan den IJssel)
Handige service

Janssens - Smart (Monster)
Zeer goede service, alles volgens afspraak verlopen.

D.W. Geerligs - Ford (Utrecht)
Heb ik weer, ineens bedacht ik mij na 17:00 dat ik graag zo ...

A. Kuijper - Bmw (Hoogland)
Er moest alleen een accu uitgewisseld worden en dat ging zon...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt