apk_keuring

Onderhoud Land Rover

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Land Rover

Voordelen van ServiceRight

Land Rover onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Land Rover

Bekijk de kosten voor uw Land Rover onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Land Rover onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Land Rover onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Land Rover?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Land Rover grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Land Rover zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Land Rover te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Land Rover goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Land Rover blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Land Rover bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Land Rover blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Land Rover krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Land Rover onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Land Rover wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Land Rover


Land Rover is het oudste terreinwagenmerk ter wereld op de Amerikaanse Willys Jeep na. Land Rover ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. De eerste brochure die had de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".Onderhoud voor land-rover:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Land Rover modellen uitvoeren waaronder:


Wat Land Rover rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


rob van seumeren uit 's-Hertogenbosch (Land Rover rijder)07-05-2018
prima service. goede communicatie over moment ophalen en brengen. Auto netjes gepoetst!
E Lemmens uit Hilversum (Land Rover rijder)12-09-2017
Auto was op het afgesproken moment opgehaald en ook weer teruggebracht. Diepe vlekken en krassen die er jarenlang opzaten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en steenslag ongevraagd naar grote tevredenheid weggewerkt. Een fijne verrassing en een aanrader.
Hugo Schoeman uit Amsterdam (Land Rover rijder)28-06-2017
Top service! Ontzettend gemakkelijk dat je niet zelf hoeft rond te bellen voor een garage die het werk kan uitvoeren. Helemaal top dat de auto nog wordt gehaald en gebracht indien gewenst!
H.J. de Labije uit Zevenbergen (Land Rover rijder)21-06-2017
Prima, goede informatie voorziening. Goede prijs
Nol Hornix uit Venlo (Land Rover rijder)15-03-2017
Gemakkelijke en snelle service.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

de Leeuwe - Ford (Spijkenisse)
goed werk afgeleverd, betrouwbaar.

k.van der tuuk - Chevrolet (Veendam)
snel en goede service kan iedereen aanbevelen.

Sophie Wiewel - Kia (Rotterdam)
Snel en zakelijk. Prettig dat alles mogelijk is

Burger - Mercedes Benz (Hoogezand)
Snel en vakkundig geholpen. Netjes te woord gestaan door mev...

Frank - Seat (Almere)
Snelle reactie gekregen en een goede SERVICE!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt