apk_keuring

Onderhoud Lexus

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lexus

Voordelen van ServiceRight

Lexus onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lexus

Bekijk de kosten voor uw Lexus onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Lexus onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lexus onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Lexus?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Lexus grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Lexus zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Lexus te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Lexus goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Lexus blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Lexus bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Lexus blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Lexus krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Lexus onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lexus wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Lexus


Lexus is de naam van de luxedivisie van het Toyota-concern (sinds 1989). In de Verenigde Staten en Canada is het merk een volwaardige concurrent voor gevestigde merken in dit segment als Acura, Audi, BMW, Infiniti, Jaguar en Mercedes-Benz.Onderhoud voor lexus:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Lexus modellen uitvoeren waaronder:


Wat Lexus rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Verbraeken uit Laag-keppel (Lexus rijder)18-01-2017
Prima service, afspraken worden goed en tijdig nagekomen.
Guman uit 's-gravenhage (Lexus rijder)16-01-2017
Heel goed geholpen! Aan een vriendelijke en erkende garage in Naaldwijk.
Siem uit Zoetermeer (Lexus rijder)11-10-2016
ben echt tevreden, goede service en prijs-/kwaliteitverhouding
Peer uit Maassluis (Lexus rijder)25-07-2016
Auto werd om 9.30 opgehaald en om 16.30 weer afgeleverd. Tevreden over het poetsen, interieur cleanen, kofferbak schoonmaken en velgen reinigen.
Een dikke tien
M. Le Claire uit Maastricht (Lexus rijder)08-07-2016
Goed, afspraak nagekomen.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Gottschalk - Peugeot (s-Hertogenbosch)
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en auto is keur...

K.I.van Hal - Hyundai (Amsterdam)
Good service. Thanks for everything.

Mertens - Alfa Romeo (Weert)
Goed geregeld. APK garage vakkundig. Kortom tevreden. Volge...

Lenting - Volkswagen (Utrecht)
Goede afspraak ga zeker gebruik maken van jullie service in ...

dirk van leerdam - Suzuki (Vlissingen)
Goed en netjes behandeld en netjes op tyd gebeld
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt