apk_keuring

Onderhoud Lotus

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lotus

Voordelen van ServiceRight

Lotus onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lotus

Bekijk de kosten voor uw Lotus onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Lotus onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lotus onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Lotus via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Lotus uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Lotus koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Lotus onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Lotus onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Lotus onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Lotus onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Lotus onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Lotus onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lotus wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Lotus onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Lotus onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Lotus op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Lotus onderhoud uw Lotus netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Lotus
Lotus een Britse sportwagenfabrikant gevestigd in Hethel (Norfolk).
De eerste Lotus werd gebouwd In 1948 door ingenieur Colin Chapman die in de competitie werd ingezet. De Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde deMark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopieën binnen te komen.Onderhoud voor lotus:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Lotus modellen uitvoeren waaronder:


Wat Rover rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw
Bezuijen uit Amstelveen (Kia rijder)31-01-2018
Super service
L. Schuurman uit Bolsward (Opel rijder)30-01-2018
Na het invullen van het formulier snel een bevestiging ontvangen. Bij de garage zelf wel eerst een half uur moeten wachten (wel met een kop koffie) maar moesten enkel de sleutel afgeven dus dit zou naar mijn inziens niet nodig zijn geweest. Garage erg nauwkeurig alles bekeken en ik was verrast hoe uitgebreid de aankoopkeuring was. Heeft me uiteindelijk veel opgebracht i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto.
Job Zijlstra uit Amersfoort (Ford rijder)30-01-2018
Enorm snelle en goede service. 's Ochtends voor negen op de website aangemeld voor een tijdslot om 16:00 uur dezelfde dag. Binnen een uur kreeg ik een mail van de garage waar ik terecht kon. Erg goed geholpen door de garage! Heeft mij weer wat euro's bespaard tijdens de onderhandelingen!

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

Janssens - Smart (Monster)
Zeer goede service, alles volgens afspraak verlopen.

J.M. Visseren de Jonge - Chevrolet (Spijkenisse)
goed

W. van Overbeek - Opel (Vlijmen)
Goed

Heidi Walhof - Peugeot (Tiel)
Goede service!!

Simon Kistemaker - Skoda (Wervershoof)
Heel goed resultaat en goede service met de auto afhalen en ...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt