apk_keuring

Onderhoud Lotus

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lotus

Voordelen van ServiceRight

Lotus onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lotus

Bekijk de kosten voor uw Lotus onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Lotus onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lotus onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Lotus via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Lotus uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Lotus koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Lotus onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Lotus onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Lotus onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Lotus onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Lotus onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Lotus onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lotus wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Lotus onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Lotus onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Lotus op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Lotus onderhoud uw Lotus netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Lotus
Lotus een Britse sportwagenfabrikant gevestigd in Hethel (Norfolk).
De eerste Lotus werd gebouwd In 1948 door ingenieur Colin Chapman die in de competitie werd ingezet. De Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde deMark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopieën binnen te komen.Onderhoud voor lotus:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Lotus modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volkswagen rijders zeggen over ServiceRight:

R. van Balen uit Oss (Volkswagen rijder)24-09-2017
Snel, vriendelijk en duidelijk
Chechelev uit Eindhoven (Ford rijder)24-09-2017
ServiceRight is OK - ik ben tevreden.
Maar 'AB Cars' waar ik word verzonden zijn oplichters - duur en ze liggen over mij banden (profiel en slijtage). Dus ga ik volgende keer alles zelf regelen. ServiceRight heeft slechte garages gekozen.
kropman uit Breda (Seat rijder)24-09-2017
PRIMA
Gerritsen uit Breda (Ford rijder)24-09-2017
het bedrijf weet wat service betekend
S.R. Vreeken uit Wageningen (Skoda rijder)23-09-2017
Prima prijs en prima uitgevoerd vakwerk volgens afspraak. Ik ben nu op een andere manier bij een andere garage in de buurt gekomen welke ik eerder niet kende.
Goeie zaak!


9.4      uit 3139 beoordelingen

J.Seip - Chevrolet (Rotterdam)
zeer goed

A.Goedknegt - Opel (Goudswaard)
prima

Krijgsman - Ford (Bergen (NH))
fantastische service,met een paar klikken op de computer ger...

Rohan - Opel (Oostvoorne)
it was good experience . The person was helpful and explaine...

S. van Wijk - Peugeot (Amsterdam)
Wat een geweldige service dat je auto thuis wordt opgehaald ...
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt