apk_keuring

Onderhoud Lotus

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Lotus

Voordelen van ServiceRight

Lotus onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Lotus

Bekijk de kosten voor uw Lotus onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Lotus onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Lotus onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Lotus via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Lotus uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Lotus koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Lotus onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Lotus onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Lotus onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Lotus onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Lotus onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Lotus onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Lotus wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Lotus onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Lotus onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Lotus op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Lotus onderhoud uw Lotus netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Lotus
Lotus een Britse sportwagenfabrikant gevestigd in Hethel (Norfolk).
De eerste Lotus werd gebouwd In 1948 door ingenieur Colin Chapman die in de competitie werd ingezet. De Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde deMark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopieën binnen te komen.Onderhoud voor lotus:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Lotus modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volvo rijders zeggen over ServiceRight:

frits uit dronten (Volvo rijder)16-08-2017
Geweldige service en prima uitgevoerd
Jules Andela uit Duizel (Bmw rijder)15-08-2017
Goed geholpen, alleen de afspraak was gemaakt om 12:30u en dan heeft men pauze. Maar daar kon het autobedrijf niets aan doen, dit is een fout van Serviceright.
de Hoon uit Spijkenisse (Renault rijder)15-08-2017
Had verwacht dat het beter gepolijst zou kunnen worden. uiteraard was uitvoerder van goede wil en uiterst vriendelijk. ik zou nu alleen niet nogmaals de lampen laten polijsten maar kiezen voor andere lampen in de toekomst.
Zwep uit Kampen (Seat rijder)15-08-2017
In een woord geweldig.
Goeie service, goed overleg en niet duur!
Voor herhaling vatbaar.
cruysen uit Amsterdam (Chevrolet rijder)15-08-2017
top service
en een zeer goed advies meegegeven.
een aanrader dus.


9.4      uit 2977 beoordelingen

R. Oostebring - Seat (Groningen)
Goed contact met zowel serviceright als met de andere partij...

J.M. de Wit - Kia (Nootdorp)
zeer goede behandeling en service en mooi het deukje beh...

Frans Boomstra - Rover (Terneuzen)
Uiterst tevreden

Frank Lieuw - Hyundai (Almere)
Super ! Ga zo door !

A. Zoethout - Daihatsu (Zeist)
-PRIMA SERVICE.
Bekijk alle 2977 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt