apk_keuring

Onderhoud Maserati

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Maserati

Voordelen van ServiceRight

Maserati onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Maserati

Bekijk de kosten voor uw Maserati onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Maserati onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Maserati onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Maserati?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Maserati grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Maserati zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Maserati te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Maserati goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Maserati blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Maserati bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Maserati blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Maserati krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Maserati onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Maserati wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Maserati


Maserati de Italiaans merk van sportwagens. In 2003 heeft het een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang). en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Het bedrijf werkt samen met het Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo onderdeel van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati motorfietsen.Onderhoud voor maserati:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Maserati modellen uitvoeren waaronder:


Wat Peugeot rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


mandos uit Boxtel (Peugeot rijder)08-03-2018
alles conform afspraak, goede behandeling, net resultaat.
Tieleman uit Rotterdam (Citroen rijder)07-03-2018
Prima service, goed overleg over kosten naar aanleiding van de uitgevoerde APK-keuring.
Werkzaamheden die nodig waren dezelfde dag verricht.
A.O. Blomsma uit Assen (Hyundai rijder)06-03-2018
Vriendelijke ontvangst, leeshoek, koffie, snel klaar en niet duur. Een dag later nog steeds vriendelijk toen ik een vraag over de klus had. Kortom prima.
Kuiper uit Zegge (Mazda rijder)06-03-2018
Alles zoals overeengekomen en een net bedrijf
Piet Lindner uit Driebergen-Rijsenburg (Mazda rijder)06-03-2018
Geweldig tevreden! Wat een service en daarbij ook nog eens heel vriendelijke en professionele afhandeling . Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!!
Kwaliteit/prijsverhoging ook TOP!!!

9.5      Gemiddeld uit 3764 beoordelingen

van Tilburg - Skoda (Maasvlakte Rotterdam)
Zeer flexibele en een keurige snelle service.

van Pelt - Suzuki (Esch)
Auto is mooi schoon terug gekomen! Erg makkelijk en goed geh...

cruysen - Chevrolet (Amsterdam)
top service en een zeer goed advies meegegeven. een aanra...

Chris Meijering - Hyundai (Almere)
Nette service en kundige mensen. Goede uitleg en scherpe pri...

Bob Hoogstede - Chrysler (Almere)
Doen wat je beloofd. Transparant gemakkelijk. Ik ben erg ...
Bekijk alle 3764 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt