apk_keuring

Onderhoud Maserati

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Maserati

Voordelen van ServiceRight

Maserati onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Maserati

Bekijk de kosten voor uw Maserati onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Maserati onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Maserati onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Maserati?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Maserati grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Maserati zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Maserati te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Maserati goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Maserati blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Maserati bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Maserati blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Maserati krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Maserati onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Maserati wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Maserati


Maserati de Italiaans merk van sportwagens. In 2003 heeft het een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang). en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Het bedrijf werkt samen met het Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo onderdeel van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati motorfietsen.Onderhoud voor maserati:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Maserati modellen uitvoeren waaronder:


Wat Alfa Romeo rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


peeters uit Schijndel (Alfa Romeo rijder)16-05-2018
gewoon handig, geen gedoe.
snel geregeld en de service was gewoon top!
M. Van Ieperen uit Nieuwegein (Peugeot rijder)11-05-2018
Aardige man, zeer schone auto, snel geregeld, top!
Ad Dekker uit Heerhugowaard (Renault rijder)11-05-2018
Goede hulp
Rene Verhoef uit Maarssen (Renault rijder)07-05-2018
goede en duidelijke service
De garage was ook helemaal top
rob van seumeren uit 's-Hertogenbosch (Land Rover rijder)07-05-2018
prima service. goede communicatie over moment ophalen en brengen. Auto netjes gepoetst!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Zaiber bhaggoe - Honda (Amsterdam)
Goede service en klantvriendelijk

Bert Knubben - Toyota (Kerkrade)
Alles in nader overleg snel en accuraat geregeld. Vriendelij...

Borgsteede - Opel (Purmerend)
Alles vlot en goed uitgevoerd

Wilbert Leering - Bmw (Utrecht)
Echt heel erg goed gedaan. De auto schittert weer als nieuw....

John geer - Seat (Leusden)
goed
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt