apk_keuring

Onderhoud Maserati

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Maserati

Voordelen van ServiceRight

Maserati onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Maserati

Bekijk de kosten voor uw Maserati onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Maserati onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Maserati onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Maserati via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Maserati uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Maserati koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Maserati onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Maserati onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Maserati onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Maserati onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Maserati onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Maserati onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Maserati wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Maserati onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Maserati onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Maserati op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Maserati onderhoud uw Maserati netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Maserati
Maserati de Italiaans merk van sportwagens. In 2003 heeft het een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang). en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Het bedrijf werkt samen met het Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo onderdeel van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati motorfietsen.Onderhoud voor maserati:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Maserati modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volvo rijders zeggen over ServiceRight:

frits uit dronten (Volvo rijder)16-08-2017
Geweldige service en prima uitgevoerd
Jules Andela uit Duizel (Bmw rijder)15-08-2017
Goed geholpen, alleen de afspraak was gemaakt om 12:30u en dan heeft men pauze. Maar daar kon het autobedrijf niets aan doen, dit is een fout van Serviceright.
de Hoon uit Spijkenisse (Renault rijder)15-08-2017
Had verwacht dat het beter gepolijst zou kunnen worden. uiteraard was uitvoerder van goede wil en uiterst vriendelijk. ik zou nu alleen niet nogmaals de lampen laten polijsten maar kiezen voor andere lampen in de toekomst.
Zwep uit Kampen (Seat rijder)15-08-2017
In een woord geweldig.
Goeie service, goed overleg en niet duur!
Voor herhaling vatbaar.
cruysen uit Amsterdam (Chevrolet rijder)15-08-2017
top service
en een zeer goed advies meegegeven.
een aanrader dus.


9.4      uit 2977 beoordelingen

de Boer - Audi (s-Hertogenbosch)
Correcte communicatie, doen wat beloofd wordt en flexibel. D...

Bakker - Volkswagen (Limmen)
Prima. Ook de garage gaf prima service.

M Bouman - Hyundai (Veldhoven)
Zeer goede service

Jochems - Audi (Rucphen)
Prima, Alles is volgens afspraak verlopen.

Van der lans - Opel (Hellevoetsluis)
Goede en snelle Service
Bekijk alle 2977 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt