apk_keuring

Onderhoud Mazda

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Mazda

Voordelen van ServiceRight

Mazda onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Mazda

Bekijk de kosten voor uw Mazda onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Mazda onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Mazda onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Mazda via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Mazda uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Mazda koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Mazda onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Mazda onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Mazda onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Mazda onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Mazda onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Mazda onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mazda wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Mazda onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Mazda onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Mazda op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Mazda onderhoud uw Mazda netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Mazda
Mazda de automerk dat door het Japanse Mazda Motor Corporation wordt geproduceerd.
In ca. 1920 werd de firma Toyo Cork Kogyo opgericht in Hiroshima (Japan). Het bedrijf produceerde gedurende een korte tijd ook motorfietsen. Ook produceerde het bedrijf : kurk, machines, lampen en booruitrustingen.Onderhoud voor mazda:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Mazda modellen uitvoeren waaronder:


Wat Mazda rijders zeggen over ServiceRight:

Wuts uit Rotterdam (Mazda rijder)21-09-2017
Zeer goed geregeld. Kon in de middag nog een afspraak maken voor een aankoop keuring de volgende dag. Flexibel en snel personeel is goed bereikbaar en heeft geholpen een garage in de buurt te vinden. Zeer tevreden ook over de garage en kwaliteit van de aankoop keuring. Een echte aanrader!
Uzak uit Rhoon (Mazda rijder)16-08-2017
Snel en makkelijk.
Pieter Bennenbroek uit Schalkhaar (Mazda rijder)04-08-2017
Goed en snel onderhoud geregeld. Verrassend bij welke garage je terecht komt. Was goede keus. Korting op onderhoud was natuurlijk mooi meegenomen.
Rijkhof uit Hoofddorp (Mazda rijder)14-07-2017
uitstekend
Plancius uit Bergen op Zoom (Mazda rijder)30-06-2017
Bij aankomst was mijn afspraak reeds afgemeld als geannuleerd! Toch kon het bedrijf de werkzaamheden uitvoeren en zelfs boven verwachting goed.


9.4      uit 3139 beoordelingen

Sarah Beerens - Fiat (Helmond)
Goede ontvangst, prettige sfeer, snel geholpen en nette afha...

H postma - Peugeot (Haaksbergen)
Goed geregelt goede service

R. Maas - Renault (Groningen)
Goed

dirk van leerdam - Suzuki (Vlissingen)
Goed en netjes behandeld en netjes op tyd gebeld

A. van Akkeren - Opel (Odijk)
Service was prima! Aardige ontvangst, goed werk en er werd o...
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt