apk_keuring

Onderhoud Mazda

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Mazda

Voordelen van ServiceRight

Mazda onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Mazda

Bekijk de kosten voor uw Mazda onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Mazda onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Mazda onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Mazda?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Mazda grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Mazda zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Mazda te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Mazda goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Mazda blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Mazda bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Mazda blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Mazda krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Mazda onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mazda wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Mazda


Mazda de automerk dat door het Japanse Mazda Motor Corporation wordt geproduceerd.
In ca. 1920 werd de firma Toyo Cork Kogyo opgericht in Hiroshima (Japan). Het bedrijf produceerde gedurende een korte tijd ook motorfietsen. Ook produceerde het bedrijf : kurk, machines, lampen en booruitrustingen.Onderhoud voor mazda:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Mazda modellen uitvoeren waaronder:


Wat Mazda rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Premacy uit Lelystad (Mazda rijder)18-04-2018
Snel en accuraat
A.C.Waterman-Nicolaas uit Almere (Mazda rijder)21-03-2018
Auto werd keurig opgehaald en netjes een hoes over de bestuurders stoel gedaan. TOP
Werd telefonisch overleg gepleegd over reparatie en bijkomende kosten. Auto weer voor de deur teruggebracht en netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Kuiper uit Zegge (Mazda rijder)06-03-2018
Alles zoals overeengekomen en een net bedrijf
Piet Lindner uit Driebergen-Rijsenburg (Mazda rijder)06-03-2018
Geweldig tevreden! Wat een service en daarbij ook nog eens heel vriendelijke en professionele afhandeling . Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!!
Kwaliteit/prijsverhoging ook TOP!!!
B. de Vrijer uit 's-Gravenhage (Mazda rijder)28-02-2018
Het is eenvoudig om een afspraak in te plannen. Garage Nieuw Rijswijk geeft goede service!. Zeer tevreden.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

G.J. van Tricht
Super bedankt

De Bruijn - Toyota (Almere)
Eerst via website gekeken wat eea zou kosten. Voor specifiek...

Marijke de Groot - Peugeot (Nuenen)
Goed advies voor reparatie tegen laagste prijs, je weet van ...

Hans van Herwijnen - Opel (Hellevoetsluis)
Service heel goed , en keurige afhandeling TOP.

F van Praet - Opel (Breda)
De koplampen zijn goed schoon geworden. De service was heel...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt