apk_keuring

Onderhoud Mercedes Benz

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Mercedes Benz

Voordelen van ServiceRight

Mercedes Benz onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Mercedes Benz

Bekijk de kosten voor uw Mercedes Benz onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Mercedes Benz onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Mercedes Benz onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Mercedes Benz?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Mercedes Benz grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Mercedes Benz zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Mercedes Benz te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Mercedes Benz goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Mercedes Benz blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Mercedes Benz bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Mercedes Benz blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Mercedes Benz krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Mercedes Benz onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mercedes Benz wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Mercedes Benz


Mercedes-Benz, oftewel Mercedes, is een Duitse automerk. Het bedrijf is sinds 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Daimler AG is Mercedes Tegenwoordig een onderdeel van.Onderhoud voor mercedes-benz:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Mercedes Benz modellen uitvoeren waaronder:


Wat Mercedes Benz rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Bas uit Someren (Mercedes Benz rijder)04-04-2018
Goede service
H.W. Teeuwen uit Velserbroek (Mercedes Benz rijder)23-03-2018
Keurige garage. Afspraak verliep goed.
Ron uit Almere (Mercedes Benz rijder)16-03-2018
Mijn ervaring: Snelle afspraak, eenvoudig contact via mail en telefoon. Goed resultaat.
Van Son uit Swalmen (Mercedes Benz rijder)14-03-2018
Prima service ga de volgende keer terug
Ed Wijnberg uit Diemen (Mercedes Benz rijder)21-02-2018
Jaren te laat heb ik deze site ontdekt en datzelfde geldt voor Garage Borgcars te Diemen. Ze hebben er een klant bij!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Wilma van der Molen - Mazda (Emmen)
mooie unieke dienst.

Schreven - Hyundai (Nijmegen)
Ik ben zeer tevreden, ze kwamen de auto op tijd ophalen en w...

Ina - Toyota (Rijswijk)
Zeer geode service, snelle afhandeling.

Freddy Mendonca - Opel (Rotterdam)
Goede service en een nog beter prijs

J.G.C.C. Jacobs - Audi (Papendrecht)
Goede service en communicatie, bijkomende kosten voor extra ...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt