apk_keuring

Onderhoud Mini

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Mini

Voordelen van ServiceRight

Mini onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Mini

Bekijk de kosten voor uw Mini onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Mini onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Mini onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Mini?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Mini grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Mini zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Mini te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Mini goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Mini blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Mini bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Mini blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Mini krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Mini onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mini wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Mini


Mini ook wel bekend als een kleine auto, de originele uitvoering is tussen de 1959 en 2000 geproduceerd. Het was een karaktervolle en revolutionaire auto die voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) was ontworpen en werd gemaakt Birmingham.Onderhoud voor mini:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Mini modellen uitvoeren waaronder:


Wat Mini rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


M. van Dijk uit Bussum (Mini rijder)02-05-2018
Prima communicatie, duidelijk prijsafspraak en vakkundige garages met de zeer prettige haal/breng service van de auto.
Prijs verschil met merkgarage vaak 30/40%
H. Kuijper uit Maassluis (Mini rijder)14-03-2018
Goed geregeld !
Dee uit Soest (Mini rijder)27-12-2017
Snelle afspraak geregeld. Servicebeurt ook snel uitgevoerd. Afgesproken prijs.
Kortom: tevreden.
M. Kridane uit Aalten (Mini rijder)30-10-2017
Soepele afhandeling nadat ik online een offerte heb opgevraagd. Vervolgens ook zeer tevreden over de reparatie en de communicatie met het betreffende garagebedrijf. Top!
Kuipers uit Laren (Mini rijder)25-07-2017
perfect

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

R.J. Simons - Audi (s-Gravenhage)
ServiceRight een uitstekende manier om je aan een BOVAG gece...

vd Aa - Citroen (Haaren)
Snelle, correcte wijze afhandeling opdracht!

Debeij - Nissan (Wijlre)
Perfecte afhandeling en prima service! Zeker aan te bevelen...

van Spijk - Ford (Oudheusden)
Goede service. Auto werd opgehaald en terug gebracht. Zag e...

F. Qadizadeh - Volkswagen (Breda)
Goed geregeld allemaal door Remco!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt