apk_keuring

Onderhoud Mitsubishi

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Mitsubishi

Voordelen van ServiceRight

Mitsubishi onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Mitsubishi

Bekijk de kosten voor uw Mitsubishi onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Mitsubishi onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Mitsubishi onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Mitsubishi?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Mitsubishi grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Mitsubishi zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Mitsubishi te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Mitsubishi goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Mitsubishi blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Mitsubishi bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Mitsubishi blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Mitsubishi krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Mitsubishi onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mitsubishi wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Mitsubishi


Mitsubishi Motors Corporation Mitsubishi's geschiedenis in de automobielindustrie gaat terug tot 1917.
Mitsubishi Motors Corporation is een onderdeel van de Mitsubishi Group, een Japansconglomeraat van industriële en dienstenactiviteiten.Onderhoud voor mitsubishi:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Mitsubishi modellen uitvoeren waaronder:


Wat Mitsubishi rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Nefs uit Ter Apel (Mitsubishi rijder)10-04-2018
Prima service. Auto is opgehaald en aan het eind van de dag weer teruggebracht.
Shapiro uit Venlo (Mitsubishi rijder)05-04-2018
Was heel erg proficioneel en snel gedaan.
Ik ben blij met de resultaat
Staal uit Oosterbeek (Mitsubishi rijder)13-12-2017
Ik ben erg tevreden over de service van SERVICE-RICHT AUTO'S.
De auto heeft een grote beurt gehad en ben erg tevreden met de garage -AUTO CARE&REPAIR in Arnhem,die u mij hebt aanbevolen,en wat de kosten betreft?...SUPPER!!!!!!
Roza uit Gorinchem (Mitsubishi rijder)03-12-2017
uitstekend
huijbrechts uit 's-Gravenhage (Mitsubishi rijder)05-10-2017
top en zeer netjes behandeld...goede service

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

F. van Ligten - Mazda (Leidschendam)
Goede service. Snel contact gehad met de reparateur. Auto is...

Bottse. D - Volkswagen (Aalsmeer)
Goeie service maar vond wel vervelend dat je niet kan pinnen...

T. Snijders - Ford (Helmond)
Ik was erg tevreden over alle diensten

Kirkpatrick - Peugeot (Almere)
Op tijd de auto opgehaald. Op tijd de auto teruggebracht. ...

Feijtus - Opel (Amsterdam)
Ptima service!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt