apk_keuring

Onderhoud Nissan

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan

Voordelen van ServiceRight

Nissan onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Nissan

Bekijk de kosten voor uw Nissan onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Nissan?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Nissan grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Nissan zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Nissan te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Nissan goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Nissan blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Nissan bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Nissan blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Nissan krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Nissan onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Nissan


Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.Onderhoud voor nissan:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Nissan modellen uitvoeren waaronder:


Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


de Roo uit Zoeterwoude (Nissan rijder)12-04-2018
Prima ontvangst met koffie terwijl ik tijdens de reparatie gewacht heb zoals afgesproken was.
Reparatie naar behoren uitgevoerd.
Deze garage is aan te bevelen.
Martje uit Earnewâld (Nissan rijder)23-02-2018
Prima service alles volgens afspraak,auto weer als nieuw top.
pascal uit Hoogkarspel (Nissan rijder)05-02-2018
beste service onze auto is weer als nieuw
Goldberg uit Axel (Nissan rijder)09-01-2018
Snelle service , zeer tevreden
bert buseman uit Emmen (Nissan rijder)20-12-2017
Goede en snelle reactie op een serviceverzoek. Resultaat als zeer bevredigend ervaren

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Bartol - Toyota (Roden)
Was prima geregeld allemaal!

P Vierbergen - Renault (Haarlem)
goede service, ook als de achterbank niet opgeklapt wil word...

Heidi Walhof - Peugeot (Tiel)
Goede service!!

S. Mathan - Volkswagen (Houten)
Ik zal naar mijn vrienden en familie ServiceRight aanraden.

Henderickx - Toyota (Sittard)
Goede service en advies. Bejegening professioneel. Komen zek...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt