apk_keuring

Onderhoud Nissan

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan

Voordelen van ServiceRight

Nissan onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Nissan

Bekijk de kosten voor uw Nissan onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan onderhoud uw Nissan netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan
Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.Onderhoud voor nissan:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Nissan modellen uitvoeren waaronder:


Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

Versnel uit Putten (Nissan rijder)01-08-2017
Zeer goede service . Auto keurig opgehaald en thuis gebracht. Onze auto was echt heel vies toen we hem kochten. Hele vieze vette vlekken in de stoelen en hemel . Auto kwam terug en was onherkenbaar schoon !!! Super tevreden. Ik zou meer mensen adviseren om de auto te brengen. Denk er ook over om me koplampen te laten polijsten en de auto van de buitenkant te laten poetsen.
bremer uit Hoogeveen (Nissan rijder)28-07-2017
goed
Debeij uit Wijlre (Nissan rijder)27-07-2017
Perfecte afhandeling en prima service!
Zeker aan te bevelen.
Gerard Ruis uit Amersfoort (Nissan rijder)25-07-2017
Prima en snel geregeld. Zeer vriendelijk personeel.Aanrader!
Jennifer Leslie uit Lisse (Nissan rijder)15-07-2017
Very good service!!!!


9.4      uit 3151 beoordelingen

A. Bol - Fiat (Rotterdam)
Prima!

P Ouwerkerk - Peugeot (IJmuiden)
Netjes volgens afspraak opgehaald en teruggebracht. Alleen j...

Kempers - Mazda (Aalten)
prima.

Beurze - Audi (Utrecht)
Erg goede service van de garage, prima afhandeling en nette ...

M. El Marnissi - Volkswagen ('s-Gravenhage)
Prima service van de garage. Aankoop keuring gehad en deze i...
Bekijk alle 3151 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt