Onderhoud Nissan gt r in Gorinchem

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Nissan gt r in Gorinchem

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Nissan gt r in Gorinchem

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan gt r in Gorinchem

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud in Gorinchem.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan gt r onderhoud in Gorinchem en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan gt r in Gorinchem.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan gt r in Gorinchem uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan gt r onderhoud in Gorinchem.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan gt r onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan gt r onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Gorinchem blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan gt r onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan gt r onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan gt r onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan gt r wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan gt r onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan gt r op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan gt r onderhoud uw Nissan gt r netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan gt r
Gt R is een model van het merk Nissan. Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.


Over Gorinchem
Gorinchem is een plaats gelegen in Zuid Holland. Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De grootste stad is Rotterdam en de hoofdstad is Den Haag.

Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

van der Stoop uit Purmerend (Nissan rijder)03-11-2015
Voor de tweede maal gebruik gemaakt van Serviceright voor mijn andere auto. De afspraak gewoon online gemaakt in het weekend op basis van kenteken etc. en vervolgens na het weekend teruggebeld om de afspraak te bevestigen. De gebruikte garage dit keer was een andere maar wederom zeer kwalitatief. Punctuele haal en breng service. Factuur op rekening. Prijs conform de afspraak echter wat kleine mankementen die gerepareerd moesten worden. Hiervoor werd van te voren ook netjes gebeld voor akkoord en om de prijs door te geven.
Al met al een zeer voorbeeldige en plezierige service die ontzorgt!

Aanrader!
Bernadet Dollé uit Badhoevedorp (Nissan rijder)23-10-2015
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze garage. In één woord, voortreffelijk. Haal en brengservice is ideaal en ook het contact over de verwachte kosten, was heel plezierig en correct.
Jc.speelmans uit Hoofddorp (Nissan rijder)15-10-2015
het is de eerste keer zeer tevreden
F. de Lange uit Enschede (Nissan rijder)01-09-2015
Prima service
Visser uit Dokkum (Nissan rijder)28-07-2015
Men neemt wel veel moeite om afspraken te maken. Min punt is dat je alleen op zaterdag
kon worden geholpen. Maar Lijzinga te Damwoude heeft netjes werk geleverd

9.4      uit 1558 beoordelingen

K. Janssen - Bentley (Den Dolder)
Top! fijn dat er ook even werd gebeld voor dat ze de extra w...

GJ Brouwer - Mercedes Benz (Barendrecht)
Tevreden. De auto was tijdig klaar en de werkzaamheden zijn ...

P Ronnenbergh - Opel (Vleuten)
Goed contact met de garage. Duidelijke prijsopgave en uitleg...

hm de ridder - Alfa Romeo (Noordwijkerhout)
Prima service! Kreeg het idee dat alles serieus werd uitgevo...

D.B. Jansen van Galen - Hyundai (Velp gld)
Volgens mij heeft de firma Jelsma het werk naar behoren uitg...
Bekijk alle 1558 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt