Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud in Herwijnen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan micra onderhoud in Herwijnen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan micra onderhoud in Herwijnen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan micra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan micra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Herwijnen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan micra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan micra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan micra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan micra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan micra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan micra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan micra onderhoud uw Nissan micra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan micra
Micra is een model van het merk Nissan. Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.


Over Herwijnen
Herwijnen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

van der Stoop uit Purmerend (Nissan rijder)03-11-2015
Voor de tweede maal gebruik gemaakt van Serviceright voor mijn andere auto. De afspraak gewoon online gemaakt in het weekend op basis van kenteken etc. en vervolgens na het weekend teruggebeld om de afspraak te bevestigen. De gebruikte garage dit keer was een andere maar wederom zeer kwalitatief. Punctuele haal en breng service. Factuur op rekening. Prijs conform de afspraak echter wat kleine mankementen die gerepareerd moesten worden. Hiervoor werd van te voren ook netjes gebeld voor akkoord en om de prijs door te geven.
Al met al een zeer voorbeeldige en plezierige service die ontzorgt!

Aanrader!
Bernadet Dollé uit Badhoevedorp (Nissan rijder)23-10-2015
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze garage. In één woord, voortreffelijk. Haal en brengservice is ideaal en ook het contact over de verwachte kosten, was heel plezierig en correct.
Jc.speelmans uit Hoofddorp (Nissan rijder)15-10-2015
het is de eerste keer zeer tevreden
F. de Lange uit Enschede (Nissan rijder)01-09-2015
Prima service
Visser uit Dokkum (Nissan rijder)28-07-2015
Men neemt wel veel moeite om afspraken te maken. Min punt is dat je alleen op zaterdag
kon worden geholpen. Maar Lijzinga te Damwoude heeft netjes werk geleverd

9.4      uit 1560 beoordelingen

Theuerzeit - Daewoo (Rijswijk zh)
Snelle reactie van service right! Ben fijn en op de aangege...

C. Peters - Volkswagen (Alphen aan den Rijn)
In eerste instantie dacht ik, moet ik nu helemaal naar Nieuw...

D. Jansen - Kia (Venlo)
Heel handig!!!!!!

E.Duinkerken - Renault (Westerbork)
Ben snel en goed geholpen en hun waren klantvriendelijk

E. Lensen - Peugeot (Apeldoorn)
Tevreden
Bekijk alle 1560 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt