Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud in Herwijnen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan micra onderhoud in Herwijnen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan micra onderhoud in Herwijnen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan micra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan micra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Herwijnen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan micra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan micra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan micra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan micra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan micra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan micra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan micra onderhoud uw Nissan micra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan micra
Micra is een model van het merk Nissan. Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.


Over Herwijnen
Herwijnen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

Gilbert Versluis uit Spijk (Nissan rijder)20-01-2016
goed geregeld
Parren uit Wessem (Nissan rijder)14-01-2016
De reparatie is keurig netjes gedaan.
Ben uiterst tevreden.
Jaap van Leijen uit Amsterdam (Nissan rijder)13-01-2016
Ik heb mijn Nissan Juke voor de eerste keer aangeboden bij Service Right voor een kleine servicebeurt en hoogst waarschijnlijk niet voor het laatst. De enige opmerking die ik heb is dat de bon heel summier en niet volledig is ingevuld.
De airco is b.v. getest maar dat staat niet op de bon cq. rekening vermeld.
Chardet uit Amsterdam (Nissan rijder)31-12-2015
goed geholpen en probleem opgelost
H.J.Verhaar uit Berkel en Rodenrijs (Nissan rijder)19-12-2015
auto werd op de afgesproken dag en tijd keurig opgehaald en aan het eind van de dag weer afgeleverd beide keren met een auto ambulance servesbeurt goed uitgevoerd extra kosten per telefoon ingelicht dus geen verrassingen klein foutje was dat de software in de garage niet klopte met Nissan xtrail waardoor er te weinig olie in het carter werd gedaan maar dit werd ook goed en vlot verholpen

9.4      uit 1702 beoordelingen

G.J.Orsel - Suzuki (Workum)
Prima service bij het garagebedrijf.

Ajm van kuijk - Peugeot (Vlijmen)
Goede service en de auto boven verwachting schoon. Ik kan ko...

van oostveen - Peugeot (Heveadorp)
Wel makkelijk dat de auto wordt opgehaald.

j.m.p. habraken - Toyota (Bakel)
De service was goed, auto was zelfs gepoetst.

Misker - Peugeot (Drachten)
Prima service en vakkundig en vriendelijk personeel.Kom er z...
Bekijk alle 1702 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt