Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud in Herwijnen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan micra onderhoud in Herwijnen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan micra onderhoud in Herwijnen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan micra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan micra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Herwijnen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan micra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan micra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan micra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan micra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan micra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan micra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan micra onderhoud uw Nissan micra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan micra
Micra is een model van het merk Nissan. Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.


Over Herwijnen
Herwijnen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

Hessing uit Arnhem (Nissan rijder)13-03-2017
De offerteprijs was wat te laag ingeschat. Bij de garage bijna 2x zoveel betaald. Hier echter perfect behandeld. Zonder ServiceRight niet bij dit bedrijf uitgekomen. Hiervoor mijn dank.
G.Jiskoot uit Barendrecht (Nissan rijder)18-02-2017
Super!
Geestman uit Deventer (Nissan rijder)14-02-2017
prima geregeld, snel en duidelijk.
L. J. M. van de Veen uit 's-gravenhage (Nissan rijder)31-01-2017
De service was prima ik zal het idereen aanbevrlen .
de Booij uit Gasselternijveenschemond (Nissan rijder)16-01-2017
De ervaring met jullie qua service etc is mij ontzettend goed bevallen. Zeker voor hehaling vatbaar.

9.4      uit 2492 beoordelingen

SM Petronilia-Henriquez - Nissan (Tilburg)
Ik heb het contact met jullie goed ervaren.

R. Droop - Citroen (Alphen aan den rijn)
Afspraken goed nagekomen

D.Rashid - Mercedes Benz (Almere)
Dit is de 5e keer dat ik via serviceright inboek en wederom ...

GJ Tuin - Renault (Heemstede)
Geweldig. Auto is op tijd opgehaald en een paar uur later ge...

S. Verzijl - Toyota (Leusden)
Net zoals vorig jaar netjes geregeld. Auto werd opgehaald en...
Bekijk alle 2492 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt