Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Nissan micra in Herwijnen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Nissan micra in Herwijnen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Nissan onderhoud in Herwijnen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Nissan micra onderhoud in Herwijnen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Nissan micra in Herwijnen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Nissan koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Nissan micra onderhoud in Herwijnen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Nissan micra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Nissan micra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Herwijnen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Nissan micra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Nissan micra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Nissan micra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Nissan micra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Nissan micra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Nissan onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Nissan micra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Nissan micra onderhoud uw Nissan micra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Nissan micra
Micra is een model van het merk Nissan. Nissan Motor Co., Ltd de Japanse autofabrikant. Van 1932 tot en met 1983 werden er ook auto's onder de naam Datsun verkocht. Nissan is na Toyota een van de grotere automobielfabrikanten.


Over Herwijnen
Herwijnen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Wat Nissan rijders zeggen over ServiceRight:

Versnel uit Putten (Nissan rijder)01-08-2017
Zeer goede service . Auto keurig opgehaald en thuis gebracht. Onze auto was echt heel vies toen we hem kochten. Hele vieze vette vlekken in de stoelen en hemel . Auto kwam terug en was onherkenbaar schoon !!! Super tevreden. Ik zou meer mensen adviseren om de auto te brengen. Denk er ook over om me koplampen te laten polijsten en de auto van de buitenkant te laten poetsen.
bremer uit Hoogeveen (Nissan rijder)28-07-2017
goed
Debeij uit Wijlre (Nissan rijder)27-07-2017
Perfecte afhandeling en prima service!
Zeker aan te bevelen.
Gerard Ruis uit Amersfoort (Nissan rijder)25-07-2017
Prima en snel geregeld. Zeer vriendelijk personeel.Aanrader!
Jennifer Leslie uit Lisse (Nissan rijder)15-07-2017
Very good service!!!!

9.4      uit 3139 beoordelingen

H van Milligen - Mitsubishi (Barneveld)
Correcte en vriendelijke mensen. Kreeg een leen fiets mee....

Liisa - Suzuki (Haarlem)
Snelle service, dezelfde dag nog geregeld. De garagist in qu...

tang - Audi (Plaats)
Goed , eerlijk, snel handelen ! Prima. Inorde

Hennie Hendriks - Opel (Vlijmen)
Goed

P. Hoekstra - Volkswagen (Heerhugowaard)
Auto geheel laten poetsen en van binnen laten reinigen door ...
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt